Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΑΓΟΡ : Πρώτη με χαμόγελα...



Με αισιοδοξία και υψηλές παρουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΓΟΡ για τη νέα σεζόν. Η βουλευτής Ρεθύμνου Όλγα Κεφαλογιάννης και ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργης Μαρινάκης πλαισίωσαν το Δ.Σ. της ομάδας που σύσσωμο βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν...

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Τακιανός δήλωσε: «Έχουμε προ πολλού οριοθετήσει το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά έτσι ώστε να μη μας “πνίξει”. Εννοώ ότι κλείσαμε το ρόστερ μας και μας περιμένει πλέον πολύ σκληρή δουλειά ενόψει του πρωταθλήματος της Α2.Θα επιχειρήσουμε να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και αφού δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο να δημιουργήσουμε μια οικογένεια έτσι ώστε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και θέλω να περάσει αυτό στον κόσμο ότι θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα όπως άλλωστε έκανε και τα τελευταία χρόνια.Έχουμε κλείσει ήδη μια εβδομάδα στο γήπεδο, και θεωρώ ότι αν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 20 του Σεπτέμβρη, όπου και ξεκινά το Κύπελλο Ελλάδας. Σκεφτόμαστε να πάρουμε μαζί μας δύο παιδιά από την εφηβική ομάδα στην ανδρική, προκειμένου να ακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα της χρονιάς».

Ο Πρόεδρος της ΡΕΘΥΜΝΟ Κ.Α.Ε. κ. Νίκος Σαραντινός τόνισε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους παίκτες, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Ο κ. Σαραντινός δήλωσε: «Καταρχήν εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Δε θεωρούμε τίποτα δεδομένο, όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου μας, μιας και στον αθλητισμό σημασία έχει η εμφάνιση που κάνεις στο γήπεδο. Υπάρχουν οι εύκολες και οι δύσκολες στιγμές και εμείς σα διοίκηση οφείλουμε και θα είμαστε πάντοτε δίπλα στους παίκτες. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν. Θέλουμε μια χρονιά αντάξια των προηγούμενων ετών και η ομάδα να εξακολουθήσει να κάνει υπερήφανους τους φίλους της. Όταν πιστεύεις κάτι, το επιδιώκεις και το σχεδιάζεις καλά τότε σε βάθος χρόνου το πετυχαίνεις. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως κάθε χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: