Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Άντονι: "Ευκαιρία να λυτρωθούμε"


Η ήττα στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας δεν έχει ξεχαστεί από τους παίκτες της ΗΠΑ. Η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας, με αυτή του Μάικ Σιζέφσκι, προσφέρει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του ΝΒΑ να πάρουν εκδίκηση, την οποία και επιζητούν.

O Kαρμέλο Άντονι ήταν παρόντας στην αναμέτρηση του 2006 και όπως τόνισε: "Από τη στιγμή που φύγαμε από την Ιαπωνία, η ημερομηνία αυτή είναι σημειωμένη με κόκκινο στο ημερολόγιό μου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Εχουμε την ευκαιρία να λυτρωθούμε, όλοι είμαστε "διψασμένοι", σπεύδοντας παράλληλα να διευκρινήσει: "Τότε δεν τους γνωρίζαμε πραγματικά, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Μέχρι να προσαρμοστούμε, το παιχνίδι είχε τελειώσει κι είχαμε χάσει. Αλλά από τότε έχουμε δουλέψει πολύ".

Ο Κρις Μπος συντάχθηκε με τα αρχικά λεγόμενα του άσου του Ντένβερ: "Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον ημιτελικό της Ιαπωνία. Θέλουμε την εκδίκησή μας".

Τέλος, ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε έτοιμος για τον αγώνα λέγοντας πως η ομάδα των ΗΠΑ έχει αλλάξει την οπτική της γωνία όσον αφορά το παγκόσμιο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: