Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

"Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια"


Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος δήλωσε: "Δυστυχώς δεν δείξαμε το καλό πρόσωπο που θέλαμε. Συνεχίζουμε. Θα πάρουμε κάποια θετικά στοιχεία και θα διορθώσουμε τα λάθη μας", τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος, για να συμπληρώσει:
"Κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα. Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια και να πλασαριστούμε καλά στον όμιλο. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε εύκολα λάθη. Στο ανοιχτό γήπεδο οι ΗΠΑ είναι άπαιχτες. Τους το δώσαμε και φύγανε στο σκορ. Ύστερα είναι δύσκολο να κυνηγάς, δύσκολο να επαναφέρεις την ψυχολογία σου.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η ήττα ήταν πολύ σημαντική. Θέλανε να αποδείξουν ότι είναι καλή ομάδα κι ότι μπορούν να μας νικήσουν και γι’ αυτό επί 40 λεπτά παίζανε σε υψηλό τέμπο. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι χωράει ήττα σε κανένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Για εμάς είναι μία περίεργη ώρα αυτή που παίζουμε με την Αγκόλα, δεν το έχουμε ξαναζήσει. Δεν θέλουμε να κοιτάξουμε ποιος είναι αντίπαλός μας. Θέλουμε να κερδίζουμε και μέσα από τις νίκες να ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: