Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Κλέιζα: «Δεν ήταν δύσκολο σουτ»



Πηγή : http://www.superbasket.gr


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Λιθουανίας επί της Αργεντινής, Λίνας Κλέιζα. «Δεν ήταν δύσκολο σουτ. Ήμουν ελεύθερος και το έγραψα», σχολίασε για το καθοριστικό τρίποντο που πέτυχε 2’’ πριν το τέλος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε. Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε».

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Ήξερα ότι ήταν ελεύθερος για το σουτ. Λίγο νωρίτερα είχα επιχειρήσει ένα ηλίθιο σουτ που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχα κάνει. Παίξαμε σκληρά και τα σαράντα λεπτά. Εκείνοι έκαναν ένα εντυπωσιακό καμ μπακ και η κατάσταση ξέφυγε ελαφρώς από τον έλεγχό μας, αλλά είναι οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και έχουν τον Μανού Τζινόμπιλι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε και τυχεροί που καταφέραμε να νικήσουμε. Η Αργεντινή είναι η κάτοχος του Ολυμπιακού χρυσού μεταλλίου και αυτό μιλά από μόνο του. Το να ξεκινήσουμε, λοιπόν, με αυτό τον τρόπο το τουρνουά είναι κάτι απίστευτο. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν είμαστε αρκετά έξυπνοι, θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη νίκη που αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισής μας».

Μανού Τζινόμπιλι «Δεν παίξαμε έξυπνα, όπως συνήθως. Η Λιθουανία έδωσε περισσότερα από ότι εμείς. Χάσαμε το παιχνίδι της πρεμιέρας και αυτό είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Ουσιαστικά χάσαμε για ένα τρίποντο, όμως, θα πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο ματς και να επικεντρωθούμε σε εκείνο με την Αυστραλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: