Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

"Κυνηγώντας" τον Κόμπι



Ο Κόμπι Μπράιαντ θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ και οι θαυμαστές του διαρκώς αυξάνονται. Μέσα σε αυτούς που "λατρεύουν" τον σταρ των Λέικερς προσθέστε και τους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Πεκίνο. Αν και ασχολούνται με άλλο χρώμα μπάλας, φαίνεται ότι ενθουσιάστηκαν από τη συνάντηση με τον Μπράιαντ.
"Ήταν πολύ όμορφη σκηνή που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μας στα Ισπανικά. Μας ευχήθηκε καλή τύχη στα υπόλοια ματς" είπε ο Σέρτζιο Ακουέρο και πρόσθεσε: "Βρήκαμε την ευκαιρία και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες μαζί του".
"Έβγαλα φωτογραφία με τον Κόμπε Μπράιαντ. Ήταν πολύ καλή στιγμή" είπε ο παίκτης της Λίβερπουλ Χαβιέρ Μασεράνο, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί και το... αιτιολόγησε: "Θεωρώ ότι είναι το παράδειγμα ενός πραγματικού αθλητή και είναι πολύ προσιτός ως χαρακτήρας".
Ο Κόμπε Μπράιαντ όμως, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι θα ήθελε να συναντήσει και αυτός έναν ποδοσφαιριστή που θαυμάζει: Τον Λάιονελ Μέσι. "Θέλω να τον συναντήσω κάποια στιγμή" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: