Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Μιχάλης Κακιούζης : H ψυχή μου είναι μαζί σας


Μπορεί να βρίσκεται μίλια μακριά τους, αλλά η καρδιά του, η ψυχή του και το μυαλό, είναι εκεί. Στην μακρινή Κίνα! Ο Μιχάλης Κακιούζης, παρ’ ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής, δεν ξέχασε τους συμπαίκτες του κι έστειλε το δικό του μήνυμα, εν όψει της πρεμιέρας με την Ισπανία.Το μήνυμα διάβασε στους συμπαίκτες του ο Θοδωρής Παπαλουκάς:
"Αυτή τη φορά η επικοινωνία μας δεν γίνεται με τον συνηθισμένο τρόπο που είχαμε κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο, σήμερα, την παραμονή της έναρξης των αγώνων που θα δώσετε στο Πεκίνο, θα ήθελα να γνωρίζετε πως η ψυχή μου είναι μαζί σας. Η θέση που έχετε κερδίσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων είναι αδιαπραγμάτευτη, ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβετε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Κερδίσετε, χάσετε, να ξέρετε πως θα είμαστε στο πλευρό σας, γνωρίζοντας όλοι εκ των προτέρων πως θα έχετε δώσει τα πάντα στο γήπεδο για τη νίκη. Τη μεγαλύτερη νίκη, άλλωστε, την έχετε πετύχει με τη συμμετοχή σας στην κορυφαία διοργάνωση του παγκόσμιου αθλητισμού. Να μην έχετε κανένα άγχος. Απλώς δείξτε τους ποιοι είστε. Αξίζετε το καλύτερο. Ο φίλος και συμπαίκτης σας, Μιχάλης
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: