Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Τα ... Προεδρικά καρφώματα και με ... φωτορεπορτάζ ...



***** Σύντροφοι ... καλημέρα. Οι μεγάλες ομάδες κτίζονται με κόπο και υπομονή και οι μεγάλοι παίκτες δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Σας αφιερώνω την φωτογραφία του Κώστα Τσέλλιου όταν λίγο πριν το τέλος πήγε στο πάγκο επευφημούμενος από τον κόσμο. Οι άλλοι δύο που τον αγκαλιάζουν είναι ο ... διαιτητής και ο ... προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Φλεβαράκης.

*****
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν πρώην συμπαίκτες να γίνονται ... μαλλιά κουβάρια.


***** Πρέπει όσοι ασχολούμαστε με Παιδικές ομάδες να εμφυσήσουμε όσο τον δυνατό περισσότερο στα μικρά Παιδιά το "πνεύμα της συναδελφικότητας" και τον "σεβασμό στον συναθλητή". Αν δεν τα καταφέρουμε έχουμε αποτύχει ...

***** Τελικά πρόεδρε (Θανάσης Τσόγκας - Ανδρογέας) είχες δίκιο όταν στην "σύσκεψη στο Τέννις" έλεγες ότι δεν είναι ... ώρα για γεύματα αλλά πρέπει άμεσα να δούμε τα προβλήματα που ταλανίζουν το Κρητικό μπάσκετ.

***** Ο Στέφανος Δέδας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου είπε για την "φιλοσοφία του των τρίποντων" : "Στο σύγχρονο μπάσκετ αν πλησιάσεις τα θηρία θα γελάσει ο κόσμος μαζί σου." Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε, είπε ότι περίμενε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτό που είδε στο γήπεδο από τον ΟΦΗ.


***** Η μεγάλη διαφορά ύψους της φωτογραφίας μη σας ... απατά γιατί απλά ο Μανόλης Σκεπαθιανός είναι ... καθισμένος και ο Μπράιαντ ... όρθιος.




***** Μανόλη (Σπυριδάκης) δεν περίμενα από εσένα ποτέ ότι θα φέρεσαι όπως τους... υπουργούς και θα αρχίσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο με την ... συνοδεία ειδικών δυνάμεων




***** Η τεχνική ποινή που δόθηκε στον πάγκο από ότι φαίνεται έχει ... κουφάνει εντελώς τον Στέφανο Δέδα.





***** Τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ συνοδεύονται σχεδόν πάντα και από τις συζύγους τους στα παιχνίδια στο ΒΑΚ.





***** Ο Βασίλης Ανδρουλάκης ακούει και σημειώνει με μεγάλη προσοχή αυτά που του λέει ο Τσέκος της ΑΕΚ.





***** Ο Πέτρος, η ... ψυχή του ΒΑΚ με τον Νίκο Χατζή της ΑΕΚ.






***** Μετά το ΒΑΚ αρκετοί από τον ΟΦΗ πήγαν στο Λίντο : Δέδας, Ξημέρης Μάνος, Χουλιάρας, Τσέλλιος, Περάκης, Σφακιανάκης, Σαμουρέλης, Λαγουδάκης και Αποστολάκη με Σμυρνάκη που ήταν στην γραμματεία του αγώνα. Στην παρέα και ο Κατσαμπρακάκης.



***** Στο Λίντο όλοι, παίκτες των δύο ομάδων, προπονητές και γραμματεία σε μια γραμμή.





***** Πολλά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης παρακολούθησαν και τους δύο αγώνες σε ΒΑΚ και Λίντο.



***** Πολοί φίλαθλοι και παράγοντες στο χώρο του μπάσκετ χθες βράδυ στο Λίντο. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν ο Νώντας Σκάνδαλος, ο Ανδρέας Καραπιδάκης, ο Γιάννης Μαυράκης και ο Παράσχος Σκανδαλάκης.



***** Μια ωραία παρέα στο Λίντο : Αρναουτάκης, Ρυακιωτάκης, Πατακός, Βέλλιος, Κοτρώτσιος, Καπετάνιου, Μωραιτάκη, Μαιστρέλης Β. , Αποστολάκη, Βαγενάς και Αλεβιζάκη.






***** Ανδρογέας και Εργοτέλης δίπλα - δίπλα.





***** Γιώργος Χαλαμπαλάκης και Νήκος Ζήσιος μαζί. Τώρα πως ... ταίριαξαν είναι άξιον απορροίας.





***** Και η γωνιά των φιλάθλων με κάπως ... μεγαλύτερη ηλικία - αλλά πάντα νέοι στην ... καρδιά (Κανάκης, Τσερκιτζόγλου κα) με τον Δημήτρη Ζήσιο εδώ και πολλά χρόνια πάντα στην ίδια θέση στο Λίντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: