Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Β' Εθνική - ΟΦΗ : πρώτη συγκέντρωση ομάδας (17-8-09)


Πρώτη προπόνηση ΟΦΗ στο ΒΑΚ για την νέα περίοδο 2009-10. Δηλώσεις Παικτών


Πρώτη συγκέντρωση ΟΦΗ για την νέα περίοδο 2009-10. Δηλώσεις Βασίλη Ξημέρη


Πρώτη συγκέντρωση ΟΦΗ για την νέα περίοδο 2009-10. Μιλούν Βασίλης Ξημέρης - Γιώργος Βόβορας - Αλέξης Μπάρδας - Θανάσης Σουφλιάς - Άγγελος Συριστατίδης

α.α ΟΦΗ - Παίκτης Θέση ύψος Ετ. Γεν.
1 Μπαρλάς Παναγιώτης 1 1.92 1979
2 Παναγάκης Σάκης 1 1.83 1983
3 Λαγουδάκης Νίκος 1 1.87 1987
4 Συριστατίδης Άγγελος 1_2 1.88 1978
5 Δελατόλας Νίκος 2 1.84 1975
6 Μπάρδας Αλέξης 3 1.95 1979
7 Τσερκοτζόγλου Πρόδρομος 3 1.90 1985
8 Αποστολίδης Ηλίας 3 1.92 1988
9 Τσαμαλής Θανάσης 3 1.96 1990
10 Βαγενάς Βασίλης 4 2.02 1980
11 Σκαμνάκης Μάριος 4 2.02 1989
12 Χουλιάρας Παναγιώτης 5 2.02 1977
13 Σουφλιάς Θανάσης 5 2.08 1980

Προπονητής : Βόβορας Γιώργος
Βοηθός : Γωνιωτάκης Γιώργος
Έφοροι : Ξημέρης Μανός - Σφακιανάκης Μάνος

ΟΦΗ - πρώτη συγκέντρωση ομάδας : Μανόλης Σφακιανάκης (έφορος) - Γιώργος Βόβορας (προπονητής) - Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος) - Μάνος Ξημέρης (έφορος)

Πρώτη προπόνηση στο ΒΑΚ με ομιλία του Γιώργου Βόβορα στους παίκτες του ΟΦΗ (17-8-09)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΟΦΗ στα γραφεία του Ερασιτέχνη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2009- 10. Στους παίκτες μίλησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Ξημέρης, οι έφοροι της ομάδας μπάσκετ Μάνος Σφακιανάκης και Μανός Ξημέρης και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας. Το απόγευμα στις 6μμ έγινε η πρώτη προπόνηση στο ΒΑΚ.

Ο πρόεδρος των κρητικών Βασίλης Ξημέρης σε δηλώσεις του σχολίασε το γεγονός ότι ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται: "Ξεκινάμε με γνώμονα ότι θα αγωνιζόμαστε στη Β’ Εθνική, αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε ανακατατάξεις και να κληθούμε να παίξουμε και στην Α2 κατηγορία. Κάποιες ανεξήγητες καταστάσεις που μας υποχρεώνουν να παίξουμε στη Β' Εθνική. Η ένσταση που κάναμε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας δεν εκδικάστηκε ποτέ, ούτε καν μας ενημέρωσαν για την τύχη της. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον Γενικό Γραμματέα Σταύρο Δουβή, μου έκαναν γνωστό ότι φέτος δεν θα αδικηθούμε όπως συνέβη την προηγούμενη σεζόν". Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μετέφερε την στήριξη του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "φέτος και στην ποδοσφαιρική ομάδα έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα. Σας μεταφέρω την στήριξη του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ και δημάρχου Ηρακλείου στην προσπάθεια μας και σύντομα θα επισκεφτεί και την ομάδα του μπάσκετ για να σας ευχηθεί και από κοντά. Φέτος ο σύλλογος πρέπει να έχει διπλή επιτυχία. Η ποδοσφαιρική ομάδα στη Σουπερ Λίγκα και η μπασκετική στην Α2 κατηγορία". Ακόμα ζήτησε από τους αθλητές του πειθαρχία για να μην επαναληφθούν τα λάθη της προηγούμενης σεζόν ενώ δεν παρέλειψε να πει την φιλοδοξία του η οποία δεν είναι άλλη από το να δεί την ομάδα στην Α1 κατηγορία. Ο Βασίλης Ξημερης ζήτησε από τους αθλητές πειθαρχία και εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού. Όπως είπε "πέρσι χάσαμε την άνοδο και από δικά μας παρατράγουδα. Αυτά φέτος δεν πρέπει να επαναληφθούν". Και κατέληξε λέγοντας ότι "φιλοδοξία μου και στόχος μου είναι η ομάδα να ανεβεί στην Α1 κατηγορία και μετά θα παραδώσω τη σκυτάλη σε νεότερους. Η οικογένεια Ξημερη δέχεται την κριτική αλλά κλείνει τα αυτιά της σε κάποιες κακόβουλες κριτικές. Είμαστε υποχρεωμένοι μετά την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου να βγάλουμε την ομάδα στην Α1 κατηγορία και να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι".

Από την πλευρά του ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημερης ανέφερε: "Αν λειτουργείτε επαγγελματικά δεν έχετε κανένα πρόβλημα ,με τον εσωτερικό κανονισμό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο", ενώ ο Μάνος Σφακιανάκης υπογράμμισε ότι: "Θα στηριχθούμε στη δουλεία και την πειθαρχία. Η διοίκηση θα είναι και φέτος κοντά στους αθλητές".

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βοβορας στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως ο στόχος για την ερχόμενη σεζόν είναι η άνοδος: "Ξεκινάμε μια νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Κρατήσαμε αυτό που θέλαμε από την περσινή ομάδα και προχωρήσαμε σε επιλεκτικές μεταγραφές με 3 πολύ καλούς αθλητές. Θέλουμε η ομάδα μας να είναι μια οικογένεια. Έτσι χτίζεται μια ομάδα. Πίεση θα υπάρχει καθώς στόχος είναι η άνοδος. Αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτήν. Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει το στόχο της".

Όπως ήταν φυσικό το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο ", ο Θανάσης Σουφλιάς και ο Άγγελος Συριστατίδης.
Για τον Αλέξη Μπαρδά ο ΟΦΗ είναι ομάδα γνώριμη καθώς έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν: "Η ομάδα λειτουργεί τέλεια και θα προσπαθήσουμε και εμείς να τους δικαιώσουμε και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Με υγεία, υπομονή και σκληρή δουλειά στο γήπεδο, θα δικαιωθούμε".
Με τη σειρά του ο Θανάσης Σουφλιάς τόνισε: "Ο ΟΦΗ είναι ένα οργανωμένο σωματείο, με δυναμική και κόσμο. Πιστεύω ότι όλη η πόλη θα βοηθήσει την προσπάθεια μας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".
Τέλος ο Άγγελος Συριστατίδης, μίλησε για τους προσωπικούς τους στόχους: "Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της ,αλλά να βοηθήσω και τον εαυτό μου γιατί πέρσι είχα ένα τραυματισμό. Φέτος θέλω καλύψω το κενό αυτό και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει κατηγορία. Είναι ένα σοβαρό και φερέγγυο σωματείο".

Τα 3 νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ με τον Γιώργο Κορτσιδάκη : Άγγελος Συριστατίδης - Θανάσης Σουφλιάς - Αλέξης Μπάρδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: