Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ολυμπιακός - Κόμπι Μπράιαντ : συμβόλαιο για 3 χρόνια με οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ!

www.talkbasket.net

(παρακάτω παρατίθεται η αρχή του δημοσιεύματος από το Ιταλικό site)

Olympiacos Prepared To Offer Kobe $60 Million
The multi-billionaire owners of the Greek Euroleague colossus Olympiacos Piraeus, the Angelopoulos brothers, are preparing to make a serious run at Los Angeles Lakers' shooting guard Kobe Bryant in the 2009 off-season. Club sources with intimate knowledge of the Angelopoulos brothers' plans that will remain anonymous as requested, have confirmed upon query. The club is prepared to offer Bryant a 3 year $60 million contract ...

Πηγή : www.sport24.gr

Μετά την απόκτηση του Τζος Τσίλντρες, ΜΜΕ της Ευρώπης και τον ΗΠΑ κάνουν λόγο για νέα... χτυπήματα των "ερυθρολεύκων" από το ΝΒΑ. Η ιταλική ιστοσελίδα www.talkbasket.net αναφέρει πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν έτοιμη πρόταση για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

"Oι πολυ-δισεκατομμυριούχοι αδελφοί Αγγελόπουλοι ιδιοκτήτες της ελληνικής ομάδας του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, ετοιμάζονται να κάνουν ένα σοβαρό μεταγραφικό μπαμ! Πηγές από τον χώρο της ομάδας που γνωρίζουν τα δύο αδέρφια, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του αστέρα από το ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει στον Κόμπι Μπράιαντ συμβόλαιο για 3 χρόνια με οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ! Κάποια προνόμια που εξετάζονται για να δελεάσουν τον Μπράιαντ να υπογράψει περιλαμβάνουν : Οι φόροι θα πληρωθούν από την ελληνική ομάδα, διάφορες άλλες αμοιβές θα πληρωθούν από τους Έλληνες, μια μεσογειακή βίλα που θα πληρωθεί από τον σύλλογο, προσωπικός μπάτλερ και καθαρίστρια πληρώνεται από την ομάδα, ένα αυτοκίνητο και προσωπικό οδηγό που πληρώνονται από τους "ερυθρόλευκους", ένα σκάφος και το πλήρωμα του σκάφους που πληρώνονται από τους Πειραιώτες, ακόμη και η διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι στο μέλλον θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, ο σύλλογος εργάζεται προς την κατεύθυνση ενός νέου ιδιωτικού τζετ για την ομάδα και νέο γήπεδο με χωρητικότητα από 15.000 έως 20.000 οπαδούς. Αυτή είναι η ίδια ομάδα που υπέγραψε ο Τζος Τσίλντρες κατά τη θερινή περίοδο σε 3 χρόνια συμβόλαιο αξίας 20 εκατ. ευρώ καθαρά. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την δυνατότητα να φέρει τους μεγαλύτερους αστέρες από το ΝΒΑ και να αγωνιστούν στην Ευρώπη ενώ βρίσκονται στην ακμή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: