Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Στατιστικά στοιχεία.


Αναλύοντας τα μέχρι σήμερα στατιστικά στοιχεία του ερωτηματολογίου που έχουμε παραθέσει και αφορά το blog, βγαίνουν μέχρι τώρα τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα σχετικά με τις προτιμήσεις των φίλων μας :

***** Το 41% δηλώνει ότι το βολεύει αρκετά το blog site, ενώ το 28 % ότι θα ήθελε περισσότερα παράθυρα – επιλογές. (για τους φίλους αυτούς - και όχι μόνο βέβαια - υπάρχει πλέον και το site "www.kretaworldbasket.com"). Ένα ποσοστό 9% θέλει προγράμματα εκγύμνασης.

***** Το 81% ενδιαφέρεται για τα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΚΑΣΚ), 23% για τις Εθνικές κατηγορίες, 9% για την Ευρωλίγκα, 7% για την Α1, 6% για το ΝΒΑ και 5% για τις Εθνικές Ομάδες.

***** Το 36% ενδιαφέρεται για τους αγώνες Ανδρών, το 23% των Παίδων, το 20% των Παμπαίδων, το 7% των Εφήβων, το 6% των Κορασίδων, το 3% των Γυναικών και το 1% των Παγκορασίδων.

***** Το 29% δηλώνει ότι θέλει περισσότερο φωτογραφίες, το 22% βίντεο, το 17% γενικά σχόλια για το μπάσκετ, το 17% παραλειπόμενα των αγώνων, το 9% σχολιασμό των αγώνων, το 2% περιγραφή των αγώνων, ενώ φαίνεται να μην υπάρχει σχεδόν καθόλου ενδιαφέρον για το συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Κρήτης.

Επίσης σε ότι αφορά την θέαση των βίντεο από αγώνες ομάδων της Κρήτης, στην πρώτη θέση έχει περάσει ο αγώνας κυπέλλου ΟΦΗ – ΑΕΚ, στην δεύτερη της Β’ εθνικής ΟΦΗ – Χαλκίδα και στην τρίτη του Κυπέλλου ΟΦΗ – ICBS μαζί με το φιλικό παιχνίδι Ηράκλειο – Ανδρογέας. Τέλος στην Πέμπτη θέση βρίσκεται το φιλικό παιχνίδι Εργοτέλης – Ανδρογέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: