Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Βίντεο από τους αγώνες του Πανεπιστημίου Κρήτης (αγόρια) !


9th European Universities Basketball Champion ship : Crete - Aveiro Portogual 68-81(15-6-09) the end


9th European Universities Basketball Championship : Crete - Genoa Italy 66-78(16-6-09) the end


9th European Universities Basketball Championship : Crete - St. Petersburg Russia 49-73 (17-6-09) the end


9th European Universities Basketball Championship : Crete (GR) - Kozminsky University (POL) 64-90 (20-6-09) the end

Δυστυχώς από ότι φαίνεται δύσκολα … θα συνέλθει το Μπάσκετ στην Κρήτη. Γιατί δεν είναι δυνατόν να παίζει το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (αγόρια) στο Λίντο στα πλαίσια του 9ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πανεπιστημίων με το αντίστοιχο της Πολωνίας (Kozminsky University) και στο παιχνίδι να βρίσκονται 4 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 2 ήταν το ζεύγος Αρναουτάκη. Επίσης σε αγώνα του Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου στα κορίτσια οι θεατές ήταν μόλις ... δύο (2), το ζεύγος Γρύλλη !!!. Μιλάμε για την απόλυτη … “ξευτίλα” !!!

Και είδαμε βέβαια και το άλλο αξιοσημείωτο στον αγώνα του Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης με το πανεπιστήμιο της Τουρκίας του Κύπριους φοιτητές στο Ηράκλειο να φωνάζουν “Ελλάς - Ελλάς” και να εμψυχώνουν την Ελληνική ομάδα εν απουσία Ελλήνων φιλάθλων !!!

Κρίμα γιατί οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου Κρήτης κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να είναι όλα τέλεια , δουλεύοντας ατέλειωτες ώρες και προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Και φθάσαμε δυστυχώς στο σημείο οι εθελοντές να είναι σε κάθε αγώνα πολύ περισσότεροι από τους θεατές !!! Από την άλλη μας φταίνε τα κλειστά ιδρύματα της πόλης μας. Και τώρα που άφησαν τις πόρτες τους ορθάνοιχτες τι κάναμε για να το εκμεταλλευτούμε ;

Και βέβαια είχε δίκιο ο “μπασκετικός” φίλος που είπε ότι"η διοργάνωση αυτή ήταν πολύ για την Κρήτη" !

Μιχάλης Ταρουδάκης και Στέλιος Ζαχαριουδάκης : ήταν παντού και πάντα. Τους ευχαριστούμε πολύ για την "μπασκετική πανδαισία" που προσέφεραν στους έστω και λίγους θεατές των αγώνων. Εμείς πάντως απολαύσαμε το θέαμα, ζήσαμε το πάθος και την ένταση των αθλητών και είμαστε υπόχρεοι σε όλους όσους βοήθησαν στην πολύ επιτυχημένη αυτή διοργάνωση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: