Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

"Ηράκλειο" : ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας !

Με την μεταγραφή του Βασίλη Αγαπητού από το Λαύριο και την αναμενόμενη έλευση του Νίκου Κρίτσαλου έκλεισε το ρόστερ της ομάδας του “Ηράκλειου”, που θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 10 Αυγούστου.

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στο πρωτάθλημα Κρήτης της ΕΚΑΣΚ συνεχίζουν οι (7) : Αρβανίτης Παναγιώτης, Αρναουτάκης Γιώργος, Μηλαθιανάκης Βαγγέλης, Σκόρδος Αλέξης, Αρναουτάκης Μάριος, Δαγαλάκης Γιώργος και Γεωργιόπουλος Διονύσης. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν τώρα είναι οι παρακάτω (7) : Μαυρόπουλος Χρήστος, Στεφανάκης Γιάννης, Πετράκης Αλέξης, Κοτούλας Κώστας, Καραλής Γιάννης, Αγαπητός Βασίλης και Κρίτσαλος Νίκος. Από αυτούς οι Μαυρόπουλος, Στεφανάκης και Κρίτσαλος έχουν αγωνισθεί ξανά στο “Ηράκλειο” κατά το παρελθόν.

Ο προπονητής του “ΗράκλειοΜανόλης Δημητριάδης και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βασίλης Αγαπητός, μίλησαν χθες στην εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη” στον Athletic Radio 104.2 fm.

Ο Μανόλης Δημητριάδης τόνισε ότι οι εισηγήσεις κα οι προτάσεις που έγιναν από το προπονητικό τιμ προς την Επιτροπή Μπάσκετ του συλλόγου έγιναν όλες αποδεκτές. Είπε ότι η ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ενώ τόνισε ότι δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον χαρακτήρα των αθλητών που θα συμμετέχουν στο ρόστερ της ομάδας και αυτό ήταν ένα από τα βασικότερα κριτήρια με τα οποία έγιναν οι επιλογές.

Όσο αφορά την συμμετοχή των αθλητών που συμμετείχαν στο ρόστερ της περυσινής ομάδας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "στο βωμό του πρωταθλητισμού, που στην Γ’ εθνική πρέπει να είναι στόχος για να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα, δεν θα θυσιασθεί κανένας παίκτης και στην πεντάδα θα παίζουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν να έχουν θέση σε αυτή", ενώ τόνισε ότι οι νέοι σε ηλικία αθλητές σίγουρα θα κερδίσουν πολλά σε όλους τους τομείς από τους έμπειρους αθλητές που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, ο Μανόλης Δημητριάδης τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει η ομάδα καλό και ελκυστικό μπάσκετ, να μαζεύει τα ριμπάουντ και να τρέχει μέσα στο γήπεδο, με στόχο να έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να αγαπήσει αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα, όπως είπε, που θέτει στην Γ’ Εθνική σαν στόχο να σωθεί είναι χαμένη από χέρι. “Η ομάδα με τις μεταγραφές που έχει κάνει πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα αν τυχόν μας δοθεί η ευκαιρία για κάτι παραπάνω θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Αγαπητός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίσθηκε με το Λαύριο στην Β’ Εθνική, τόνισε ότι από τις αρχικές συνομιλίες με τον Μανόλη Δημητριάδη και στην συνέχεια με ανθρώπους της Επιτροπής Μπάσκετ του “Ηράκλειο” κατάλαβε ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και σε συνδυασμό με τους πρωταγωνιστικούς στόχους του συλλόγου, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που τον έκαναν να αποφασίσει να συνεργαστεί με την Κρητική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: