Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ηράκλειο : ανακοινώνει χορηγό – βόμβα και στην συνέχεια μεταγραφή βόμβα !!!

Από το Athletic Press που κυκλοφορεί σήμερα, μεταφέρουμε το παρακάτω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ (Σταύρος Λυριντζάκης) για τις επόμενες κινήσεις του “Ηράκλειο” και της “Ιεράπετρας” :

Ηράκλειο : Βόμβες με χορηγό και μεταγραφές, αλλά και συμμετοχή παικτών των υποδομών του συλλόγου !!!

Ιεράπετρα : Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή αλλά και με νέους ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ !!!

Στο "Ηράκλειο" αναμένονται αυτήν την εβδομάδα πολύ σημαντικές εξελίξεις, αρχής γενομένης από τον χορηγό της ομάδας, που είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ελλάδα (και όχι μόνο) και έχει άμεση σχέση με την Κρήτη. Οι συζητήσεις έγιναν αθόρυβα και με μεγάλη μεθοδικότητα και ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών. Ο χορηγός θα βοηθήσει όχι μόνο την ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου αλλά και όλες τις άλλες ομάδες και το όνομα του θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλες συζητήσεις στην Κρήτη και όχι μόνο. Αν όλα πάνε καλά με το θέμα του χορηγού οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου θα ανακοινώσουν και μεταγραφές που επίσης θα προκαλέσουν συζητήσεις σε όλη την Ελλάδα. Πάντως αρχή και επιθυμία της διοίκησης είναι να γίνουν λίγες και καλές μεταγραφές και βέβαια σε όποιες θέσεις χρειάζονται, ενώ συγχρόνως να γίνει αξιοποίηση των παικτών όλων των κατηγοριών του συλλόγου. Όσο αφορά το θέμα του προπονητή όλες οι εισηγήσεις συγκλίνουν στην διατήρηση του πετυχημένου δίδυμου Μανόλη Δημητριάδη – Βασίλη Ράλλη, κίνηση που εκτός όλων των άλλων θα δώσει την δυνατότητα στους δύο πολύ καλούς προπονητές να δείξουν την αξία τους στην Εθνική κατηγορία.

Στην ομάδα της Ανατολικής Κρήτης την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συγκληθεί (ανεπίσημη) συνέλευση και να τεθούν οι στόχοι για την νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και να οριστικοποιηθεί και το μπάτζετ της ομάδας. Θέμα Γιώργου Μακράκη δεν υπάρχει αφού όλοι επιθυμούν την παραμονή στην ομάδα του Ηρακλειώτη προπονητή και ο ίδιος βέβαια βλέπει ότι η δουλειά του αναγνωρίζεται από όλους και βέβαια αποδίδει καρπούς. Οι επτά (7) εκτός Κρήτης παίκτες της ομάδας εκδήλωσαν όλοι ανεξαιρέτως την επιθυμία να παραμείνουν στο ρόστερ, κάτι που αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου (θα αποφασιστεί στην συνέλευση και οι συζητήσεις μαζί τους θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου) , αφού και οι παράγοντες της Ιεράπετρας είναι ευχαριστημένοι από το ήθος και την αγωνιστικότητα όλων των παικτών. Βέβαια οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν και άλλα σχέδια και αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα και ταλαντούχοι νεαρής ηλικίας παίκτες από την υπόλοιπη Κρήτη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: