Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Πανελλήνιο ρεκόρ στις Σέρρες !!!

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τους Ίκαρους στις Σέρρες (78-74) ήταν ντέρμπι με τους γηπεδούχους να έχουν πάντως τον πρώτο λόγο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ σε κάποια στιγμή προηγήθηκαν και με 17 πόντους διαφορά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες όμως του ΟΦΗ κατάφεραν και ανέτρεψαν την διαφορά και μάλιστα πέρασαν και μπροστά στα τέλη του τετάρτου δεκαλέπτου. Όμως είναι πράγματι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι οι Σέρρες πέτυχαν τους 16 από τους 18 τελευταίους τους πόντους με βολές και μάλιστα οι τελευταίοι 12 προήρθαν μόνο από ελεύθερες βολές , κάτι που μάλλον αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ.

Να θυμίσουμε εδώ και την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΦΗ λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ίκαρους Σερρών :

"Το ποτήρι αξιότιμοι κύριοι που έχετε τις τύχες του αθλήματος,που λέγεται μπάσκετ ξεχείλισε. Για άλλη μια φορά εις βάρος της ομάδας μας στον αγώνα Ίκαροι Σερρών - ΟΦΗ σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε το τέλειο έγκλημα από τους κυρίους που θέλουν να λέγονται διαιτητές, Σιμιτόπουλο και Μερτζάνη. Είχαμε ενημερώσει και προειδοποιήσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι σε αυτό τον αγώνα έπρεπε να οριστούν αξιολογημένοι διαιτητές μια και ο αγώνας είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ζητήσαμε από την ΚΕΔ το καρπούζι να κοπεί στη μέση. Δυστυχώς για όλους αυτούς που έχουν το κουμάντο και σχεδιάζουν τέτοιες διαιτησίες καλά θα κάνουν αύριο το πρωί αφού δουν το βίντεο του αγώνα, για λόγους προσβολής στο άθλημα να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους. Ο ΟΦΗ έχασε αυτόν τον αγώνα, ας προστατευτεί όμως από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα και η αξιοπιστία του αθλήματος. Καλά θα κάνει η ΚΕΔ τους παραπάνω διαιτητές να μην τους ορίσει ξανά σε παιχνίδι δικό μας,διότι απέδειξαν ότι δεν τίμησαν την Ελληνική διαιτησία. Και μια ερώτηση προς τον κ.Συμεωνίδη τον πρόεδρο της ΚΕΔ: Είναι τυχαίο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δίδυμο των διαιτητών έχει διευθύνει όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας των Σερρών; Θέλουμε απάντηση σε αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: