Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΟΦΗ : επιστολή διαμαρτυρίας σε ΕΟΚ και ΚΕΔ !



Την παρακατω επιστολη διαμαρτυρίας προς τους προέδρους της ΕΟΚ και της ΚΕΔ εστειλε ο Ερασιτεχνης ΟΦΗ:



ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το ποτήρι, Αξιότιμοι κύριοι που έχετε τις τύχες του αθλήματος που λέγεται Μπάσκετ, ξεχείλισε. Για άλλη μια φορά εις βάρος της ομάδας μας στον αγώνα Ίκαροι Σερρών – Ο.Φ.Η σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε το τέλειο έγκλημα από τους κυρίους που θέλουν να λέγονται διαιτητές (Σιμητόπουλος και Μερτζάνης).

Είχαμε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Παπαδόπουλο ότι σε αυτό τον αγώνα έπρεπε να οριστούν αξιολογημένοι και αντικειμενικοί Διαιτητές μια και ο αγώνας είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Ζητήσαμε το καρπούζι να κοπεί στη μέση, δυστυχώς για όλους αυτούς που έχουν το κουμάντο να ετοιμάζουν τέτοιες διαιτησίες καλά θα κάνουν να δούν το DVD του αγώνα . Αφού το δούν και διαπιστώσουν την σφαγή που υπέστη η ομάδα μας αλλά και την διαπόμπευση που υπέστη το άθλημα για λόγους ευθιξίας θα πρέπει να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Πέραν του τι έκαναν προκειμένου η ομάδα μας να φύγει ηττημένη πρέπει να δούνε στο DVD την εικόνα , καθώς και την συμπεριφορά των εν λόγω Διαιτητών.Δεν έχουμε ταμπού στην κοινωνική ζωή , αλλά όταν εκτιθέμεθα δημόσια υπηρετώντας ειδικότερα το χώρο του αθλητισμού θα πρέπει η συμπεριφορά των Διαιτητών που λέγονται ¨Άρχοντες του αγώνα¨, να είναι αν μη τι άλλο κόσμια και αντικειμενική.

Ο Ο.Φ.Η κύριοι κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει το μπάσκετ στην περιφέρεια με αξιοπρέπεια και επίπονη οικονομική προσπάθεια και δυστυχώς συμπεριφορές και σχεδιασμοί από τα αρμόδια όργανα που ορίζουν διαιτητές σαν τους κυρίους Κουκουλίτσιο και Μπλέτσα στον αγώνα Πιερικος – Ο.Φ.Η κ. Σιμητόπουλος – Μερτζάνης , στον αγώνα Ίκαροι Σερρών – Ο.Φ.Η αφ’ενός απαξιώνουν και αφ’ετέρου μας αποτρέπουν να ασχοληθούμε περαιτέρω με αυτό το σημαντικό άθλημα.

Ο Ο.Φ.Η. έχασε τον αγώνα ή καλύτερα οι Διαιτητές μας έκλεψαν την νίκη ειδικότερα το τελευταίο λεπτό όπου και αποτελείωσαν το έγκλημα. Αναφέρουμε σχετικά ότι το συγκεκριμένο χρονικό σημείο και ενώ η ομάδα χάνει έναν πόντο δίνουν ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον παίκτη μας με το νούμερο 8 (Τσακιρίδη). Στην επόμενη φάση σφυρίζουν ανύπαρκτο φάουλ για την ομάδα μας στον παίκτη με το νούμερο 4 (Τσεκιρτζόγλου) σε τσεκάρισμα που έγινε σε αντίπαλο παίκτη. Σε εκείνο το σημείο χάναμε 3 πόντους . Ξεκινάμε νέα επίθεση αλλά με το φόβο ότι η ομάδα μας θα μπορούσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι οι διαιτητές ανακαλύπτουν βήματα εις βάρος μας με αποτέλεσμα να μη μας αφήσουν να εκδηλώσουμε μια επίθεση στις τελευταίες δυο προσπάθειες μας.Τέλος δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα όταν 4’’ πριν το τέλος και ενώ η ομάδα έχανε μετά από προσπάθεια των διαιτητών 3 πόντους, σφυρίζουν ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της ομάδας μας με στόχο να μην εκδηλώσουμε επίθεση τριών πόντων. Σε εκείνο το σημείο ευστοχούμε σε μία βολή και στην δεύτερη χαμένη βολή ο παίκτης μας με το νούμερο 11 (Χουλιάρας) και ενώ βρίσκεται στον αέρα αφού είχε πάρει επιθετικό ριμπαουντ προσπαθώντας να πετύχει το καλάθι της ισοφάρισης , ο διαιτητής Μερτζάνης εφηυρε ξανά παράβαση και καθυστερημένα σφυρίζει ότι ο παίκτης μας μπήκε στη ρακέτα πιο γρήγορα.Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι από τους τελευταίους 18 πόντους της ομάδας των Ικάρων Σερρών οι 16 επιτεύχθηκαν ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΟΛΕΣ!!!

Όλα τα παραπάνω για του λόγου το αληθές μπορείτε να τα διαπιστώσετε στο DVD του συγκεκριμένου αγώνα Εμείς χάσαμε τον αγώνα αυτό, ας προστατευτεί όμως από εδώ και μπρος το πρωτάθλημα και η αξιοπιστία του Αθλήματος. Παράκληση, τους εν λόγω διαιτητές θα πρέπει να τους στείλετε σπίτι τους μήπως και παραδειγματιστούν κάποιοι. Αν δεν γίνει αυτό που μόνο εσείς που τους αναδείξατε γνωρίζετε, σε αγώνες δικούς μας από εδώ και στο εξής είναι ανεπιθύμητοι.

Τέλος μια ερώτηση στον κ. Συμεωνίδη που χρήζει απάντησης.

- Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι κύριοι Μερτζάνης και Σιμητόπουλος διαδοχικά έχουν σφυρίξει πάνω από τέσσερις αγώνες τους Ίκαρους Σερρών σε κρίσιμα παιχνίδια?

- Γιατί σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα μεταξύ ομάδων από Σέρρες και Ηράκλειο διαιτήτευσαν Διαιτητές από Βόρειο Ελλάδα? Αν αυτό γίνεται για λόγους οικονομικούς των μετακινήσεων τους, γιατί άραγε δεν ορίζονται και στα παιχνίδια που γίνονται στο Ηράκλειο, Διαιτητές από τους γύρω νομούς του νησιού? Εκεί δεν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι?

Η φίλαθλη κοινή γνώμη στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο δεν θέλει να πιστέψει ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του Ο.Φ.Η από τον μπασκετικό χάρτη.

Να σας υπενθυμίσουμε τον περσινό αγώνα Ιωνικός Νίκαιας – Ο.Φ.Η με τους Διαιτητές κ. Δαρλαμήτσο και κ. Κοντίλη τι έκαναν και να υπενθυμίσουμε την αδικία (εκκρεμεί η εκδίκαση της ένστασης μας) για τον αγώνα Ο.Φ.Η –Ίκαροι Καλλιθέας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο όργανο που θα εκδικάσει την ένσταση κρίνοντας δίκαια και αντικειμενικά τα όσα αναγράφονται στις εκθέσεις των Διαιτητών και Κομισάριου Γραμματείας στο φύλλο αγώνα.Περιμένουμε τουλάχιστον σε αυτήν την υπόθεση την δικαίωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: