Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Β' Εθνική : η απάντηση της Καλλιθέας !


*****

Την απάντηση έδωσε με τη σειρά του ο Ίκαρος στη χθεσινή ανακοίνωση του Λαυρίου. Η ομάδα της Καλλιθέας στην ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν έχει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα και ότι γι' αυτό, όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς που δημιούργησαν τα επεισόδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας αναφέρει :

"Προς έκπληξη μας, διαπιστώσαμε πως (πολύ κακώς) έγινε αναφορά του συλλόγου μας σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Λαύριο. Έχουμε να αναφέρουμε απλά τα εξής:
Για τη καθυστέρηση του παιχνιδιού στη Τρίπολη, ο Ίκαρος δεν φέρει τη παραμικρή ευθύνη και πολύ κακώς αναφέρθηκε το όνομά μας από το σωματείο του Λαυρίου. Όποιος το χρησιμοποιεί, οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός.
Όποιος θέλει μπορεί να απευθυνθεί σε αυτούς που δημιούργησαν επεισόδια στο κλειστό της Τρίπολης και υποχρέωσαν τους διαιτητές να καθυστερήσουν την έναρξη του δευτέρου μέρους.
Παράλληλα ο Ίκαρος βάσει αποτελεσμάτων και όχι εώλων ισχυρισμών, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως δε χαρίστηκε σε κανέναν.
Πράγμα που έκανε και στη Τρίπολη, όταν με 6'' για το τέλος πέτυχε καλάθι για να προηγηθεί με 69-71. Στη τελευταία φάση, όπως όλοι γνωρίζουν ο Ντιπ του Αρκαδικού με μια προσωπική ενέργεια πέτυχε καλάθι και φάουλ. Μάλιστα αστόχησε στη βολή, αλλά του δόθηκε επανάληψη και με δεύτερη προσπάθεια χάρισε τη νίκη στον Αρκαδικό".

*****

Δεν υπάρχουν σχόλια: