Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Λαύριο : "Ένα ακόμα "τραβεστί" πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας έλαβε τέλος!"


πηγή : www.basketblog.gr

Το Λαύριο έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την Α2 κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική. Το Λαύριο εξέδωσε ανακοίνωση με "σκληρά" λόγια για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής το οποίο χαρακτηρίζει "βρώμικο".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα ακόμα πρωτάθλημα τελείωσε! Ένα ακόμα "τραβεστί" πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας έλαβε τέλος! Με τη μπόχα και τη βρωμιά να επικρατεί στις τελευταίες αγωνιστικές, όπως παραδοσιακά γίνεται, κάποιες ομάδες να ρυθμίζουν την εξέλιξη της βαθμολογίας και κάποιες άλλες να διευκολύνονται… Λογιστικά, είναι η φυσική κατάληξη του πρωταθλήματος!

Όσο και να προσπαθεί μια ομάδα δεν θα πετύχει ποτέ τίποτα, εάν δεν την "έχουν" για άνοδο! Εάν δεν είναι αρεστή στους κάθε κύριους Συμεωνίδηδες, Παπαδόπουλους κλπ. Στο χθεσινό ματς για παράδειγμα όρισαν τον κ. Τσιμογιάννη που είναι γνωστή η σχέση του με τον κ. Κοντογιάννη τον προπονητή της Φλόγας!

Εν ολίγοις τους δηλώνουμε, ότι ο ΓΣ Λαυρίου δεν θα συμμετέχει στα βρώμικα παιχνίδια τους. Ποτέ δεν θα γίνει υποχείριό τους για ν' ανέβει κατηγορία! Να μας ρίξουν δεν μπορούν, δεν έχουν τα άντερα, είναι "λίγοι", μα πολύ "λίγοι", τους θεωρούμε ανθρωπάκια γι' αυτό άλλωστε τους κράζουμε δημόσια.

Στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική η ώρα έναρξης των αγώνων ήταν 5μ.μ., όμως ως δια μαγείας το ματς Αρκαδικού - Ίκαρου Καλλιθέας έληξε στις 7.30μ.μ.! Γνωρίζει κανείς γιατί; Να σας πούμε εμείς τι έγινε: καταρχήν πρώτο μέλημα και των δύο σωματείων ήταν να λήξει η αναμέτρησή τους αρκετή ώρα μετά τη λήξη του δικού μας παιχνιδιού ώστε να ξέρουν το αποτέλεσμα και να πράξουν ανάλογα (σ.σ. αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω περί… λογιστικής διευκόλυνσης)!!!!

Σκέφτηκαν λοιπόν, ότι έπρεπε να δημιουργήσουν "τεχνητά επεισόδια" ώστε να διακοπεί το ματς αρκετές φορές και να τελειώσει με μισάωρη καθυστέρηση. Όταν το δικό μας ματς είχε τελειώσει και φεύγαμε από το γήπεδο, στην Τρίπολη δεν είχε ξεκινήσει η τέταρτη περίοδος!

Λυπούμαστε πραγματικά που συμμετέχουμε σε ένα τόσο βρώμικο πρωτάθλημα. Δεν θα τους κάνουμε όμως τη χάρη να τα παρατήσουμε όπως κάνουν άλλα σωματεία. Θα μας έχουν συνέχεια μπροστά τους! Θα τους ξεμπροστιάζουμε! Και για να μην έχουν άγχος, τους δηλώνουμε ότι για εμάς η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός! Εκπροσωπούμε μια πόλη με ιστορία, που ανάλογή της δεν έχουν τα σωματεία που προωθούν οι κύριοι της ΚΕΔ και κατ' επέκταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το ΔΣ του ΓΣ Λαυρίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: