Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Τελικός Γυμνασίων Ηρακλείου : το Κύπελλο στο 2ο γυμνάσιο που κέρδισε το 3ο στο Λίντο με 65-60 !


Πρωτάθλημα Γυμνασίων Ν
ομού Ηρακλείου - τελικός : 2o Γυμ
νάσιο - 3ο Γυμνάσιο 65-60 (2-3-2010) ένα μεγάλο παιχνίδι - διαφήμιση των υποδομών !


Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι – διαφήμιση του αθλήματος στις υποδομές, το 2ο Γυμνάσιο του Ηρακλείου επικράτησε στον τελικό του νομού Ηρακλείου του 3ου Γυμνασίου με 65-60. Το Λίντο γνώρισε ημέρες δόξες με πολύ κόσμο (μαθητές – καθηγητές – γονείς – φίλοι του Μπάσκετ) και τα παιδιά έπαιξαν με φοβερό πάθος και δύναμη, μέσα όμως σε αθλητικά και άκρως συναδελφικά πλαίσια, για την κατάκτηση του τροπαίου. Το 3ο Γυμνάσιο αν και το αουτσάιντερ του αγώνα, έπαιξε δυνατά, ήταν μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει την νίκη.
Αυτοί που μιλούν για ταφόπλακες από το σπίτι τους, καλό θα είναι να κάνουν και καμιά βόλτα από αυτούς τους αγώνες (αλήθεια γιατί δεν είδαμε κανένα αρμόδιο – αναρμόδιο στην μεγάλη αυτή γιορτή) για να δουν πόσο εύκολα θα μπορούσαν να προσελκύσουν κόσμο στα γήπεδα και να μην παίζουμε στις Εθνικές κατηγορίες με … 60 φιλάθλους !

2οΓυμνάσιο - 3οΓυμνάσιο 65-60
2οΓυμνάσιο (Αναστασιάδης)
:Θεοδωρίδης 7, Βουλγαρίδης, Τσαγκατάκης, Γιάνναρης 5, Α. Λυριντζάκης, Φ. Λυριντζάκης 15 (1), Χιωτάκης, Παπαδογιαννάκης 8, Κρουσταλάκης 30.
3οΓυμνάσιο (Παπαδογιωργάκης):Μπαλιάς 2, Μαλλιωτάκης 11 (2), Παραδουλάκης, Παχιαδάκης 17 (1), Κοκολάκης 13 (1), Μανιώρος, Βασιλάκης, Σταράκης 17 (1).

… δείτε και απολαύστε το βίντεο με highlights του μεγάλου αγώνα και την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Λίντο….





Σε ένα κατάμεστο από μαθητές και γονείς Λίντο έγινε ο μεγάλος τελικός ! Τόσο κόσμο είχαμε να δούμε από την εποχή της Α1 !

Οι διευθυντές των δύο γυμνασίων πριν τον μεγάλο αγώνα με τον διεθυντή του γραφείου Φυσικής Αγωγής του Νομού Ηρακλείου !


Στέλιος Καρκανάκης και Βαγγέλης Κουκαρούδης, οι διαιτητές του τελικού, μετά το παιχνίδι αποκαμωμένοι και εξαντλημένοι !















Δεν υπάρχουν σχόλια: