Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Οι άνθρωποι με διαχρονική αξία και αυτοί που δεν τους χρειάζεται το μπάσκετ !

Στον σημερινό τοπικό τύπο διαβάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και βαρυσήμαντο άρθρο του προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ) και αγαπητού φίλου Γιώργου Χαλαμπαλάκη. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος αναφέρει (η υπογράμμιση είναι δική μας) :

“Βέβαια σε οποιαδήποτε επιτυχία κυριότερο συστατικό είναι οι ικανοί άνθρωποι και εκεί παρατηρείται η μεγάλη έλλειψη τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Κατά καιρούς, εμφανίζονται κάποιοι που έχουν την εντύπωση ότι πριν από αυτούς υπήρχε το χάος και μετά από αυτούς επέρχεται η καταστροφή και συγχρόνως μεγαλώνουν και κανένα Διαμαντίδη και Παπαλουκά … Ε, αυτούς σίγουρα δεν τους χρειάζεται το μπάσκετ, άσχετα αν οι σύλλογοι τους χρησιμοποιούν γιατί δεν έχουν άλλη λύση. Το μπάσκετ μεγαλούργησε και μεγαλουργεί σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο σε όλες τις ηλικίες, γιατί πάντοτε είχε στις τάξεις του ανθρώπους με διαχρονική αξία. Διότι πάντοτε βάζει τον πήχη ψηλά, με συνέπεια, πρόγραμμα και σοβαρότητα. Πάντοτε υπεύθυνα και νοικοκυρεμένα. Και το κρητικό μπάσκετ μπορεί να γίνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που συγκροτεί το ελληνικό μπάσκετ. Μπορούμε αρκεί να το θέλουμε ”.

Εμείς όλους αυτούςπου δεν τους χρειάζεται το μπάσκετ άσχετα αν οι σύλλογοι τους χρησιμοποιούν γιατί δεν έχουν άλλη λύση”, τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και μαζί να ετοιμάσουμε ένα δυναμικό σχήμα για τις επόμενες εκλογές στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Γιατί και εμείς όπως ο αγαπητός μας πρόεδρος Γιώργος Χαλαμπαλάκης πιστεύουμε ότι “το κρητικό μπάσκετ μπορεί να γίνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που συγκροτεί το ελληνικό μπάσκετ. Μπορούμε αρκεί να το θέλουμε” και προπάντων βέβαια “υπεύθυνα και νοικοκυρεμένα” …

Δεν υπάρχουν σχόλια: