Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Με Superfast Ferries και Μανόλη Δημητριάδη – Βασίλη Ράλλη το "Ηράκλειο" στην Γ' Εθνική !!!


Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ μας στην εφημερίδα Athletic Press που κυκλοφόρησε σήμερα. Πριν λίγο η Επιτροπή Μπάσκετ του “Ηράκλειο” και η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσαν την συνεργασία με την SuperfastFerries, ενώ στην ανδρική ομάδα μπάσκετ στην Γ’ Εθνική θα συνεχίσει το προπονητικό δίδυμο Μανόλης Δημητριάδης – Βασίλης Ράλλης. Μάλιστα ο τελευταίος θα έχει την ευθύνη και της ομάδας Νέων Ανδρών του συλλόγου, όπως και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά :


Μια πολύ μεγάλη συνεργασία ανακοίνωσαν την Δευτέρα το απόγευμα το “Ηράκλειο” και η εταιρεία Superfast Ferries του Ομίλου των Επιχειρήσεων Αττικής και βέβαια της Marfin Investment Group (M.I.G), αντιπρόεδρος της οποίας ως γνωστό είναι ο Ανδρέας Βγεννόπουλος.

Η Superfast Ferries θα είναι μέγας χορηγός της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του συλλόγου που θα αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική, όμως πέρα από την μεγάλη οικονομική ενίσχυση που θα προσφέρει η εταιρεία στην ομάδα, ο σύλλογος θα έχει πολλαπλά οφέλη από αυτήν την συνεργασία αφού θα μπορούν να μετακινούνται προς και από τον Πειραιά οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που θα συμμετέχουν σε αγώνες, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης και αποστολών που θα συμμετέχουν σε τουρνουά που θα διοργανώνει ο Κρητική ομάδα. Τέλος θα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις στα μέλη και στους γονείς των αθλητών του συλλόγου !

Όμως πέρα από τα εμφανή οφέλη που προκύπτουν για το “Ηράκλειο από αυτήν την συνεργασία, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του ομίλου M.I.G σο νησί, όπως ξενοδοχεία, Αεροπορική Εταιρεία κλπ., μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να βοηθηθεί άμεσα ο σύλλογος, διοργανώνοντας για παράδειγμα τουρνουά στην Κρήτη, έχοντας πλέονπερισσότερες δυνατότητες για την μετακίνηση και την φιλοξενία αποστολών και αθλητών !

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν με άκρα μυστικότητα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Superfast Ferries να κατεβαίνει ο ίδιος στο Ηράκλειο και αφού συζήτησε με τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανόλη Λουκαδάκη, μετέφερε την θετική εισήγηση του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην Αθήνα, το οποίο και πήρε την τελική απόφαση.

Η συνεργασία αυτή είναι σίγουρα πολύ μεγάλη για το “Ηράκλειο” αλλά και την Κρήτη γενικότερα και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά κατά τον καλύτερο τρόπο ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι με οράματα και όρεξη για δουλειά που βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, τότε πολλά μπορούν να επιτευχθούν. Και πάνω στις αρχές αυτές κινήθηκαν όλα τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ του “Ηράκλειο” και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανόλης Λουκαδάκης και για αυτό πέτυχαν μια πράγματι μεγάλη και εντυπωσιακή συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, ειδικά την εποχή αυτή με τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός χώρος σε ολόκληρο τον κόσμο !

Και στην Γ’ Εθνική με Μανόλη Δημητριάδη – Βασίλη Ράλλη !


Εκτός όμως από την μεγάλη συνεργασία με την Superfast Ferries το “Ηράκλειο” ανακοίνωσε κα την συνέχιση της συνεργασίας με τους προπονητές της Ανδρικής ομάδας, τον Μανόλη Δημητριάδη και τον βοηθό του Βασίλη Ράλλη, που οδήγησαν την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα ο τελευταίος θα έχει και την νέα αγωνιστική περίοδο την ευθύνη της ομάδας των Νέων Ανδρών του συλλόγου.

Ο Μανόλης Δημητριάδης μιλώντας στο http://kretaworldbasket.blogspot.com/ αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέχισης συνεργασίας με το “Ηράκλειο, ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ και τον πρόεδρο του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπο του και τόνισε τις αυξημένες ευθύνες τόσου του ίδιου όσο και του συνεργάτη του Βασίλη Ράλλη στην Γ’ Εθνική, λέγοντας όμως ότι είναι πρόκληση για αυτόν και την ομάδα για να δείξουν ότι μπορούν να πετύχουν με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα πολλά. Τέλος δήλωσε ότι η επιλογή αυτή μπορεί να λειτουργήσει σαν κίνητρο στους Κρητικούς προπονητές να προσπαθήσουν περισσότερο αφού βλέπουν ότι υπάρχουν παράγοντες που αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά και εμπιστεύονται τις τύχες των ομάδων τους στις Εθνικές Κατηγορίες σε προπονητές από το νησί.

Τέλος ο Βασίλης Ράλλης με δηλώσεις του ευχαρίστησε και αυτός την Επιτροπή Μπάσκετ και τον πρόεδρο του συλλόγου, τονίζοντας ότι η σκληρή δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα αναγνωρίστηκε και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το “Ηράκλειο” δίνει την ευκαιρία σε αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του να δείξουν τις δυνατότητες τους και σε άλλους τομείς.

Ο Μανόλης Δημητριάδης ετοιμάζει ήδη εισήγηση – πρόταση προς την Επιτροπή Μπάσκετ, ενώ οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι προπονήσεις με το νέο ρόστερ της ομάδας, που θα προκύψει μετά τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στις 10 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: