Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων - Νικήτη Χαλκιδικής : MVP η Ελευθερία Ακρίβου του ΟΑ Χανίων !

Αντώνης Πινακουλάκης και Βασίλης Ελευθεριάδης με τα 4 κορίτσια της Κρήτης : Δήμητρα Μαγγανά (Ηρόδοτος), Αντωνία Λεντζάκη (Αρκάδι), Ελευθερία Ακρίβου (ΟΑ Χανίων) και Σοφία Κουτσουρελάκη (Ακρωτήρι)

Η Ελευθερία Ακρίβου (ΟΑ Χανίων) MVP των αγώνων !

Η καλύτερη πεντάδα των αγώνων με το πρόεδρο της ΕΚΑΣΧ Θανάση Μάντζιο

(***** Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο μας Βασίλη Τσιώτρα, υπεύθυνο Γραφείου Τύπου ΕΟΚ Βόρειας Ελλάδας, για το φωτογραφικό υλικό που μας απέστελλε).

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η δουλειά που γίνεται στην Δυτική Κρήτη στα κορίτσια είναι πολύ μεγάλη. Φρόσω Δημητρουλάκη, Θανάσης Αζάς και Κώστας Πλευράκης με πενιχρά μέσα και χωρίς καμία θεσμική βοήθεια προσφέρουν πολλά. Στα ίδια χνάρια βαδίζουν ο Περιφερειακός Προπονητής Κρήτης στα Κορίτσια, ο Αντώνης Πινακουλάκης, αλλά και ο Βαγγέλης Κουκαρούδης στο Ηράκλειο, ενώ η προσφορά στον χώρο αυτό των Βασίλη Ελευθεριάδη και Μιχάλη Δασκαλάκη είναι αναγνωρσιμένη σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Όμως για μια ακόμα φορά οι κόποι τους δικαιώνονται ! Στο 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων που διοργάνωσε η ΕΟΚ στην Νικήτη της Χαλκιδικής πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) των αγώνων αναδείχθηκε η Ελευθερία Ακριβού του ΟΑ Χανίων, ενώ συντονιστής της τελετής λήξης του τουρνουά ήταν το μέλος της επιτροπής αναπτυξιακού της ΕΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ Βασίλης Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΚΑΣΧ και όλους τους προπονητές ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους.
Στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθησαν οι αθλήτριες : Ελένη Κυρατζή (ΕΚΑΣΔΥΜ), Ελευθερία Ακριβού (ΕΚΑΣΚ), Χριστίνα Κήτσιου (ΕΣΚΑ), Θεοδώρα Πλάτσα (ΕΚΑΣΚΕΜ) και Φουράκη Στέλλα (ΕΣΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: