Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Ο Νίκος Κρίτσαλος πολύ κοντά (ξανά) στο “Ηράκλειο" ! Και νέα βόμβα ... μεγατόνων !!! Στον ΟΦΗ ανανέωσε ο Τσερκιτζόγλου .

Γιώργος Μακράκης : είναι πολυτέλεια για μια ομάδα της Γ’ Εθνικής να έχει στις τάξεις της τον Νίκο Κρίτσαλο" !!!

Γιώργος Βόβορας : "ο Νίκος Κρίτσαλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Β’ Εθνική, πόσο περισσότερο μάλιστα στην Γ’ Εθνική" !!!

Στο “Ηράκλειο” σχεδιάζουν και άλλη βόμβα αυτή την φορά … μεγατόνων !!!

Ο πρώτος που ανανέωσε στον ΟΦΗ είναι ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου !!!


Την Δευτέρα 18-5-09 γράφαμε στο Athletic Press για μεταγραφή – βόμβα που ετοιμάζει το “Ηράκλειο. Και αναφερόμαστε βέβαια στον Νίκο Κρίτσαλο, ο οποίος από την Τρίτη το βράδυ βρίσκεται στο Ηράκλειο και συζητάει με τους παράγοντες του “Ηράκλειο” για την σύναψη συμφωνίας - συνεργασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο !

Ο Νίκος Κρίτσαλος είναι 32 ετών (γεννήθηκε το 1977), έχει ύψος 1μ.92, αγωνίζεται στις θέσεις 2 - 3 και ξεκίνησε από τον Λέοντα Μοσχάτου, συνέχισε στην ΑΕΚ και από εκεί μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο. Επόμενες ομάδες του ήταν το Ηράκλειο, ο Πανελλήνιος, η Νήαρ Ηστ, ο Ποσειδώνας Καλαμάτας, ο Δούκας και ο Σπόρτιγκ.

Στο “Ηράκλειο” ο Νίκος Κρίτσαλος αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Α1, τις περιόδους 2001-2002 και 2002-2003 με προπονητή τον Παύλο και βοηθό τον Γιώργο Μκράκη

και την περίοδο 2003-2004 με προπονητή τον Γιώργο Μακράκη.

Για τον Νίκο Κρίτσαλο (στην φωογραφία κάτω δεξιά με τον παλαιό συμπαίκτη του στο "Ηράκλειο" στην Α1 Βασίλη Ράλλη), μας μίλησαν οι προπονητές Γιώργος Μακράκης και Γιώργος Βόβορας.

Ο Γιώργος Μακράκης, που είχε τον παίκτη υπό τις οδηγίες του για 3 χρόνια, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “είναι πολυτέλεια για μια ομάδα της Γ’ Εθνικής να έχει στις τάξεις της τον Νίκο Κρίτσαλο, ένα αθλητή που εκτός από την σημαντική και μεγάλη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό τομέα, με το ήθος του θα βοηθήσει και τους νέους αθλητές του συλλόγου”.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι "ο Νίκος Κρίτσαλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Β’ Εθνική, πόσο περισσότερο μάλιστα στην Γ’ Εθνική" !

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Κρίτσαλος στον α’ γύρο (21-12-09) στον αγώνα (11η αγωνιστική) της Β’ Εθνικής ΟΦΗ – Σπόρτιγκ 88-66 σημείωσε 28 πόντους με 1 τρίποντο, ενώ στον β’ γύρο (26-4-09) στο παιχνίδι Σπόρτιγκ – ΟΦΗ 62-75 σημείωσε 15 πόντους.

Να σημειωθεί τέλος οι άνθρωποι του "Ηράκλειου" δεν εφησυχάζουν και ήδη συζητούν αθόρυβα όπως πάντα για άλλη μια περίπτωση, που θα την χαρακτηρίζαμε αυτήν την φορά … βόμβα μεγατόνων !!!

Στον ΟΦΗ ανανέωσε ο Τσερκιτζόγλου !

Εν τω μεταξύ μετά την ανακοίνωση από την διοίκηση του ΟΦΗ της συνέχισης της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βόβορα και της επιστροφής του Μάριου Σκαμνάκη από τον Εργοτέλη στον οποίο είχε δοθεί πέρυσι δανεικός, ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα την αγωνιστική σεζόν που τελείωσε πριν λίγες ημέρες. Ο πρώτος που συμφώνησε με την διοίκηση και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας είναι ο Πρόδρομος Τσκερκιτζόγλου, ένας Ηρακλειώτης αθλητής που με το πάθος και την αγωνιστικότητα του προσέφερε φέτος πολλά στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: