Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πρώτο φιλικό της χρονιάς στην Κρήτη : ΟΦΗ - Ηράκλειο 64-60 (1-9-09) !

Πρώτο φιλικό παιχνίδι νέας αγωνιστικής περιόδου : ΟΦΗ - Ηράκλειο 64-60 (1-9-09) Highlights από τον αγώνα

Ο Μπάμπης Μαρκάκης αναλύει στον Μάνο Ξημέρη και στον Σταύρο Κουνενό πως θα ανέβουν φέτος ο ΟΦΗ στην Α2 και το "Ηράκλειο" στην Β' Εθνική !

Ο Μάνος Ξημέρης και ο Γιώργος Βόβορας παροκολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα ζογκλερικά κόλπα του Γιώργου Γωνιωτάκη !

Ο Μανόλης Δημητριάδης αποκαλύπτει στον Βασίλη Ράλλη το μυστικό για να νικήσει η ομάδα, με τον Νίκο Κρίτσαλο να προσπαθεί να ακούσει ενώ Δημήτρης Περυσινάκης και Αλέξανδρος Πετράκης παραμένουν αδιάφοροι !

Ο Γιώργος Αρναουτάκης έχει μόλις τραυματιστεί στο πόδι (ευτυχώς ελαφριά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις) και ο (μπαμπάς) Μανόλης Αρvαουτάκης προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί από πρώτο χέρι !

Ο Βασίλης Βαγενάς προσπάθησε να πετύχει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα χάνοντας όμως το καλάθι και ο Γιώργος Βόβορας προσπαθέι να μάθει πως έγινε αυτό !

Ο Γιώργος Βόβορας αναλύει στον Μάνο Ξημέρη το φετινό σύστημα της ομάδας

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Δημήτρης Πατακός παρακολούθησε και αυτό το παιχνίδι και βέβαια μετά έγινε η σχετική ανάλυση στο γνωστό στέκι !

Είναι φανερό ότι οι σχέσεις ανέμεσα σε ΟΦΗ και "Ηράκλειο" βρίσκονται στο καλύτερο σημείο των τελευταίων χρόνων : Βασίλης Ξημέρης και Γιάννης Μαυράκης συζητούν για το μέλλον των δύο ιστορικών ομάδων της Κρήτης !

Μανόλης Δημητριάδης και Νίκος Δελατόλας : δύο μεγάλα κεφάλαια για το μπάσκετ της Κρήτης !

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς που έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο ΒΑΚ ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο την πόλη του Ηρακλείου στις Εθνικές κατηγορίες. Τόσο ο ΟΦΗ (Β’ Εθνική) όσο και το “Ηράκλειο” κυνήγησαν με πάθος μέχρι το τέλος την νίκη, για να τελειώσει το παιχνίδι με σκορ 64-60 για τον ΟΦΗ (δεκάλεπτα : 23-18, 37-31, 49-50, 64-60).

Στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι νεοαποκτηθέτες παίκτες των δύο ομάδων (ΟΦΗ: Σουφλιάς - Συριτατίδης - Μπάρδας - Σκαμνάκης , "Ηράκλειο" : Κρίτσαλος - Αγαπητός - Καραλής - Πετράκης - Στεφανάκης - Μαρόπουλος), εκτός του Κοτούλα ("Ηράκλειο") που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ προς το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε (όχι σοβαρά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) και αποχώρησε ο Γιώργος Ανραουτάκης του "Ηρακλειο".

Όπως τόνισαν οι προπονητές των 2 ομάδων, ο Γιώργος Βόβορας για τον ΟΦΗ και ο Μανόλης Δημητριάδης για το “Ηράκλειο, δήλωσαν μετά το παιχνίδι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς ! Η αλήθεια πάντως είναι αν και δεν ανφέρθηκε επίσημα από κανένα, ότι στις τάξεις του "Ηράκλειο" επικρατεί αισιοδοξία μετά την πρώτη φετινή εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: