Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Εργοτέλης : αγιασμός και επίσημη έναρξη προετοιμασίας (18-8-09) !


Εργοτέλης - Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης ΕΚΑΣΚ 2009 - 2010 : αγιασμός και επίσημη έναρξη προετοιμασίας - δηλώσεις Χρήστου Σκάνδαλου , Γιώργου Παπαδογιαννάκη και Νικου Γιαλιτάκη

Εργοτέλης - Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης ΕΚΑΣΚ 2009 - 2010 : αγιασμός και επίσημη έναρξη προετοιμασίας - δηλώσεις Γιώργου Μακράκη και Ανδρέα Παναγιωτάκη

Η ομάδα του Εργοτέλη με 3 Εφήβους (Κατσαμπρακάκης - Χαλκιαδάκης - Καραπιδάκης) και ένα Παμπαίδα ! (Σκάνδαλος)

Το προπονητικό δίδυμο : Γιώργος Μακράκης - Αλέξης Χριστοδούλου

Τα μεταγραφικά αποκτήματα του Εργοτέλη (απουσιάζει ο Οικονόμου Κώστας) : Παπαδογιαννάκης Γιώργος - Βισκαδουράκης Γιάννης - Χριστοδουλάκης Γιώργος - Γρύλλος Μιχάλης - Φασουλάκης Γιώργος - Κουρουζίδης Χριστόφορος

Έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού "Μελ. Μερκούρη" ο καθιερωμένος Αγιασμός για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, που ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα για την Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Εργοτέλη. Στη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση απο τον Έφορο της Ομάδας Νίκο Γιαλιτάκη και τον Προπονητή Μακράκης Γιώργο για τους στόχους και τις επιδιώξεις του Συλλόγου παρουσία και του Χριστοδούλου Αλέξη που ως γνωστόν έχει αναλάβει χρέη Βοηθού Προπονητή - Γυμναστή.

O προπονητής της ομάδας Γιώργος Μακράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι "το υλικό είναι καλό και υπάρχουν παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και στόχους στο μπάσκετ, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι περίπου στα 23. Αρχικά θα ασχοληθούμε με το ατομικό κομμάτι και στην συνέχεια θα κτίσουμε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, που είναι και ο κύριος στόχος της διοίκησης".

Ο Ανδρέας Παναγιωτάκης, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, δήλωσε : "φέτος πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας. Πέρυσι είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και δεν τα καταφέραμε. Με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση, με τους παίκτες που αποκτήθηκαν και κυρίως με τον προπονητή, φέτος είμαστε πιο κοντά στην άνοδο σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά".

Ένας από τους καινούργιους παίκτες της ομάδας, ο Ρεθυμνιώτης Γιώργος Παπαδογιαννάκης, δήλωσε : "είχα ακούσει πολλά καλά λόγια για την ομάδα και μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Δεν ξέρω πολύ καλά τα δεδομένα του τοπικού, αλλά παρατηρώ ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ και το θέμα είναι να δέσουμε για να έρθει η άνοδος".

Ο νεώτερος παίκτης που συμμετέχει στην Ανδρική ομάδα, ο παμπαίδας Χρήστος Σκάνδαλος (γεννημένος το 1995), δήλωσε πολύ χαρούμενος που είναι στο ρόστερ μιας ιστορικής ομάδας και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να δικαιώσει και να τιμήσει τους προπονητές του που τον επέλεξαν.

Τέλος ο νέος έφορος της Ανδρική ομάδας Νίκος Γιαλιτάκης (πέρυσι με την ομάδα των Νέων κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κρήτης) δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την φετινή πορεία του Εργοτέλη, τόνισε ιδιαίτερα την βαρύτητα που δίνει η διοίκηση στις ακαδημίες και στις υποδομές, ενώ όπως είπε η Επιτροπή Μπάσκετ κατάφερε παρά τις πολλές μεταγραφές που έγιναν να μειώσει το φετινό μπάτζε της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: