Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Με τον Βαγγέλη Βλάχο συνεχίζει ο ΟΦη στην Α2 !


Με την παρακάτω ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Γιώρο Βόβορα και την πρόσληψη του Βαγγέλη Βλάχου :

διοίκηση έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον της ομάδας αποφάσισε μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα να κάνει διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να αλλάξει το κλίμα. Για τον λόγο αυτό έλυσε την συνεργασία κοινή συναινέσει με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Γιώργο Βόβορα και προσέλαβε τον Βαγγέλη Βλάχο.
Για τον Γιώργο Βόβορα έχουμε να πούμε τα καλύτερα λόγια τόσο σε επίπεδο ανθρωπιάς όσο και σε επίπεδο εργατικότητας. Βοήθησε την ομάδα σε μέγιστοι βαθμό τόσο την περυσινή χρονιά όσο και την φετινή. Η ζωή κάνει πάντα κύκλους και για αυτό λύσαμε την συνεργασία με τον Γιώργο ως φίλοι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όποιες επιλογές κάνει στο μέλλον και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτύχει σε αυτές.
Στην ομάδα μας έρχεται ένας παλιός γνώριμος, ένας έμπειρος και αξιόλογος προπονητής, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα και ξέρει καλά την Α2 κατηγορία. Στόχος μας για φέτος όπως έχουμε δηλώσει είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Και στην συνέχεια να σχεδιάσουμε με τον νέο προπονητή ένα τριετές πλάνο με στόχο την άνοδο στην Α1.
Η διοίκηση θα προβεί και σε διορθωτικές κινήσεις που θα αφορούν το έμψυχο υλικό της ομάδας, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες και αφού πρώτα λάβουμε την σχετική εισήγηση του νέου προπονητή.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά στους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν μέχρι σήμερα, δηλαδή να είναι κοντά στην ομάδα.
Τέλος οι παίκτες της ομάδας πρέπει να καταλάβουν ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους προκειμένου να βοηθήσουν τον νέο προπονητή και με την βοήθεια και του κόσμου μας η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της".

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγελης Βλάχος τόνισε : "ξέρετε για μένα τι σημαίνει ΟΦΗ. Εχω δουλέψει σε αυτήν την ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τα παιδιά της ομάδας και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα.Σ ιγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να μπορέσει η ομάδα να πετυχει το στόχο της που είναι η παραμονή".

Για το διαζύγιο με τον ΟΦΗ ο πρώην τεχνικός Γιώργος Βοβορας τόνισε : "η ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ. Ευχομαι στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε και για τη συνεργασία που είχαμε. Ειμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και με αυτή τη διοίκηση και τον κόσμο να βρεθεί στα ψηλά σκαλοπάτια του Ελληνικού μπάσκετ. Ευχαριστω για τη συνεργασία ιδιαίτερα τον έφορο της ομάδας Μάνο Ξημερη,πανω στον οποίο στηρίζεται η άψογη λειτουργία του τμήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: