Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

"Ηράκλειο" : μετά τα πανηγύρια !


Ιστορικές στιγμές έζησε λοιπόν το “Ηράκλειο” την Τετάρτη 15-4-09, αφού την ίδια ημέρα και με διαφορά σχεδόν 7 ωρών ο σύλλογος πανηγύρισε δύο ανόδους από την τοπική κατηγορία στην Α2 Γυναικών και στην Γ’ Εθνική των Ανδρών. Τα πανηγύρια όμως τέλειωσαν και πρέπει τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός.

Στην εκπομπή “Το Μπάσκετ στην Κρήτη” στον Athletic Radio 104.2 fm μίλησαν την επόμενη ημέρα του θριάμβου οι προπονητές των δύο ομάδων, Μανόλης Δημητριάδης – Βασίλης Ράλλης (Ανδρών) και Μιχάλης Δασκάλάκης (Γυναικών) και ο αρχηγός της Ανδρικής ομάδας, ο Γιώργος Αρναουτάκης.

Ο Μιχάλης Δασκαλάκης τόνισε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να επανδρωθούν οι δύο ομάδες με παράγοντες και να γίνει καταμερισμός αρμοδιοτήτων, ώστε να μην ασχολούνται όλοι με όλα. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κλείσουν οι προπονητές και όλοι μαζί να κάνουν άμεσα τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μανόλης Δημητριάδης και Βασίλης Ράλλης δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον σχεδιασμό και την ομάδα στην Γ’ Εθνική και όπως είπαν την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσουν με τον σύλλογο για την παραμονή τους αλλά και τους στόχους που έχει η διοίκηση για την Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Αρναουτάκης τόνισε τις μεγάλες δυσκολίες που έχει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού αγωνίζονται σε αυτό ακόμα και παίκτες κλάσεως Α2 κατηγορίας.

Αυτό που τόνισαν όλοι είναι ότι οι κινήσεις που θα γίνουν πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην αποκτηθούν παίκτες αμφίβολης αξίας, ενώ θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των υποδομών ώστε τα επόμενα χρόνια το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών στην Ανδρική και στην Γυναικεία ομάδα να προέρχεται από αυτές. Μάλιστα ο Βασίλης Ράλλης αποκάλυψε ότι από τη επόμενη εβδομάδα θα δημιουργήσει ένα τμήμα από παίκτες όλων των τμημάτων (από Άνδρες μέχρι Παμπάιδες) με το οποίο θα δουλέψει το επόμενο δίμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: