Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σε εκρεμότητα στην Α2 οι Απόλλων Πατρών, ΑΕΛ και ... ΟΦΗ

Σε αναμονή Απόλλων Πατρών, ΑΕΛ και ΟΦΗ !

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε σήμερα το πρωί και τελικά αποφάσισε να δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, σε δύο ομάδες που δεν είχαν καταφέρει να το εξασφαλίσουν στην προηγούμενη συνεδριάση της. Ο λόγος για τον Πανιώνιο και τα Τρίκαλα, που έλαβαν την έγκριση της επιτροπής για να συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, χωρίς πιστοποιητικό έμειναν και οι Απόλλων Πατρών και ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Α2. Το μέλλον αμφότερων όμως είναι σε κάθε περίπτωση αρκετά μετέωρο με το πιστοποιητικό να αποτελεί απλώς επιβεβαίωση της κατάστασης τους.

Ανακοίνωση της ΕΟΚ για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α)

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και το γεγονός ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής σε ότι αφορά την Α2 Εθνική Κατηγορία. Αναλυτικά : «Δυστυχώς η ΕΕΑ για μια ακόμη φορά δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση των ενεργειών που ο νόμος επιβάλλει για τη χορήγηση των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων ΚΑΕ και ΤΑΚ στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ΕΕΑ με τη στάση της αυτή, αντί να ρυθμίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τα θέματα αυτά, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην οργάνωση και διεξαγωγή των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η ΕΟΚ για μια ακόμη φορά απαιτεί όλα τα δικαιοδοτικά όργανα του αθλήματος, να ενταχθούν στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ως μόνη αποτελεσματική ρύθμιση που θα δίνει σωστές και έγκαιρες λύσεις σε όλα τα θέματα και προβλήματα του αθλήματος».


ΟΦΗ : στον Εύοσμο με αμφίβολους τους Σουφλιά - Μπαρλά

Στον Εύοσμο βρίσκεται ο ΟΦΗ για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Θανάση Σουφλιά, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή. Ο σέντερ των Κρητικών αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Μικροενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Παναγιώτης Μπαρλάς αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα είναι στην διάθεση της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βόβορας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέφερε: "Παίζουμε με μια καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Θα παίξουμε για τη νίκη γιατί θέλουμε τέτοια δυνατά τεστ, τώρα που βρισκόμαστε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα και μπορώ να πω ότι η ομάδα μέρα με τη μέρα εμφανίζεται καλύτερη".

Έτοιμος ο ΟΦΗ για να συμμετάσχει στην Α2

Τελική απόφαση πάντως από την ΕΕΑ αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη 30-9-09, ενώ ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ έχει προχωρήσει σε επαφές στην Θεσσαλονίκη με παίκτες και η ομάδα είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην Α2 σε περίπτωση που αυτό αποφασιστεί από την ΕΟΚ. Τέλος διαψεύσθηκε από την διοίκηση η πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα για την απόκτηση του Δεμερτζή από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: