Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Α2 Ανδρών : ξεκινούν οι ζωντανές μεταδόσεις !


πηγή : www.basketblog.gr

Ανοίγει αύριο (Παρασκευή), η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α2, η οποία θα είναι πιο …φωτεινή, λόγω της παρουσίας της κρατικής τηλεόρασης. Η ΕΤ-1 θα εγκαινιάσει τις φετινές μεταδόσεις από το συναρπαστικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2, με τον αγώνα Δάφνη – Παγκράτι, ο οποίος θα διεξαχθεί στο "Μ. Μουρούτσος" και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.
Η κάλυψη από το κρατικό κανάλι θα είναι εφάμιλλη των αγώνων της Α1. Στο σχόλιο θα είναι ο βετεράνος άσσος Γιώργος Λημνιάτης, ο οποίος έχει φορέσει παλαιότερα και τη φανέλα της Δάφνης, ενώ θα υπάρχει ρεπορτάζ και από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Η είσοδος της τηλεόρασης στο πρωτάθλημα της Α2, άλλαξε το πρόγραμμα του Ρεθύμνου. Όπως έχει ανακοινωθεί, το παιχνίδι των Κρητικών, το Σάββατο με τη Νήαρ Ηστ στη Καισαριανή, θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ, προκειμένου να υπάρξουν "ζωντανές" συνδέσεις με την αθλητική εκπομπή της ΕΤ-1.
Έτσι, ο Νίκος Καραγιάννης, προσάρμοσε τις προπονήσεις της ομάδας στην ώρα έναρξης του αγώνα και πλέον θα γίνονται το μεσημέρι, μέχρι την ημέρα του ματς, προκειμένου εγκλιματιστούν οι παίκτες του στις συνθήκες του αγώνα.
Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Στις προπονήσεις μετέχει κανονικά ο Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο οποίος ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο. Όσον αφορά στον Νίκο Στυλιανού που έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του, ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: