Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Πριμ για την νίκη στην Τρίπολη από τον πρόεδρο του ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη.


Δηλώσεις του Στέφανου Δέδα και παικτών του ΟΦΗ για τον παιχνίδι με τον Αρκαδικό


Τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν τον αγώνα με τον Αρκαδικό

Πριμ για την νίκη στην Τρίπολη επί του Αρκαδικού υποσχέθηκε στους παίκτες του ΟΦΗ ο πρόεδρος Βασίλης Ξημέρης, που παραβρέθηκε στην αποψινή προπόνηση της ομάδας (φωτογραφίες). Ο πρόεδρος, που μαζί με τον Σταύρο Κουνενό και πιθανόν τον Νίκο Βλαχάκη θα είναι την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αρκαδικού, ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν με ψυχή, "θέλω να γυαλίζει το μάτι σας από το πρώτο λεπτό" είπε χαρακτηριστικά και να δείξουν σε όλη την Ελλάδα τι αξίζουν. Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το Σάββατο το απόγευμα για την Τρίπολη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός βέβαια απο τον τραυματισμό του Πρόδορμου Τκερκιτζόγλου, ο οποίος πάντως συμμετείχε στην αποψινή προπόνηση και μάλλον θα είναι και αυτός έοιμος την Κυριακή.

Στέφανος Δέδας (προπονητής ΟΦΗ) : "Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της κατηγορίας, όπου δύο νεοφώτιστες ομάδες που πέρυσι πήραν το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική, διεκδικούν τώρα κάτι παραπάνω στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν ξέρω αν είναι το παιχνίδι της χρονιάς αλλά για μας είναι το παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε περισσότερο είναι από κάθε άλλο μέχρι σήμερα. Είναι λόγοι βαθμολογικοί, λόγοι πρεστίζ και διάφοροι παράγοντες που την καθιστούν την νίκη για εμάς μονόδρομο. Θα μας βοηθήσει αυτή πολύ στην συνέχεια και θα δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην κατηγορία και είναι χρυσή ευκαιρία την Κυριακή να γίνει πράξη αυτό που σχεδιάζαμε το καλοκαίρι, δηλαδή να δείξουμε στον κόσμο ότι και στην Β’ Εθνική ο ΟΦΗ ξεχωρίζει. Πέρα από την ψυχή και το πάθος χρειάζονται και οι πληροφορίες και αυτές που έχουμε συλλέξει όλη την εβδομάδα θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Η συγκέντρωση, που πηγάζει από τις πληροφορίες και το πάθος θα είναι τα δύο στοιχεία που θα βγάλουν τον νικητή.

Ο Μάνος, ο κορυφαίος παίκτης και σκόρερ του Αρκαδικού αλλά και πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής μέχρι σήμερα με μ.ο 30π στην έδρα τους και 26π εκτός, μας έχει απασχολήσει αρκετά όπως και άλλοι πολύ καλοί παίκτες του Αρκαδικού. Τα νούμερα και τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Αρκαδικός είναι η καλύτερη μέχρι τώρα ομάδα στην κατηγορία, αλλά και εμείς είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή την στιγμή η φόρμα μας πλησιάζει το maximum και μάλιστα στην κατάλληλη περίοδο και αυτό είμαι σίγουρος ότι θα φανεί την Κυριακή. Ο Αρκαδικός στα τελευταία δύο παιχνίδια εντός έδρας με Αμύντα και Φλόγα κινδύνευσε και στάθηκε τυχερός στο τέλος. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να στραβοπατήσει και ο αυτός. Τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν αποδεκτεί τον ρόλο τους και όλο το παιχνίδι της ομάδας περιστρέφεται γύρω από τον Μάνο. Οι επιθετικές του ενέργειες στηρίζονται από την προσπάθεια των υπολοίπων, κυρίως στα ριμπάουντ. Δε ξέρω αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο Αρκαδικός σε περίπτωση που για τρίτη φορά ο αγώνας κριθεί στο τέλος στον πόντο και αυτό ίσως είναι ένα αδύνατο σημείο του. Ο Αρκαδικός θα έχει την Κυριακή τον κόσμο με το μέρος του, όμως οι παίκτες μου είναι έμπειροι και ξέρουν πώς να μείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Αρκαδικό κάτω από τα στάνταρ του σε πόντους στην επίθεση και εμείς να έχουμε υψηλή παραγωγικότητα. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά, είμαστε έτοιμοι και ανυπομονώ να δω την ομάδα μου στην πιο ψηλή μέχρι σήμερα πρόκληση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: