Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αλέξης Πετράκης και Γιάννης Στεφανάκης στο "Ηράκλειο" !



Δύο μεγάλες μεταγραφές παικτών που έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει μπασκετικά στην πόλη του Ηρακλείου και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν εκτός Κρήτης, ανακοίνωσε πριν λίγο η Επιτροπή Μπάσκετ του “Ηράκλειο”. Πρόκειται για τους Αλέξη Πετράκη και Γιάννη Στεφανάκη.

Ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε το 1987 και έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στον ΟΦΗ (Β’ και Γ’ Εθνική), στο “Ηράκλειο” (Α2 και Β’ Εθνική), τον Δούκα (Α2 και Β’ Εθνική) και πέρυσι ήταν στην Νήαρ Ηστ στην Α2. Παίζει στις θέσεις 1 και 2, ενώ έχει αγωνισθεί στις Εθνικές Ομάδες των Παίδων – Εφήβων - Νέων Ανδρών. Επίσης να σημειωθεί ότι έχει μετάσχει 2 συνεχόμενες χρονιές στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Καλαμάτας στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ.

Ο Αλέξης Πετράκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του δήλωσε ότι “είμαι ικανοποιημένος που γύρισα στην πόλη που γεννήθηκα και στην ομάδα του “Ηράκλειο”. Βλέποντας την προσπάθεια των παραγόντων του συλλόγου και τους υψηλούς στόχους που έχουν για την ομάδα, αποφάσισα να συνεισφέρω και εγώ στην υλοποίηση του οράματος τους”.

Ο Γιάννης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1980 και έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΓΕΗ, τον Εργοτέλη (Γ’ Εθνική), τον ΟΦΗ (Β’ Εθνική), την Λευκάδα (Γ’ Εθνική), το “Ηράκλειο” (Β’ Εθνική), την Ιεράπετρα (Γ’ Εθνική) και πέρυσι ήταν στο Λάυριο (Β’ Εθνική). Παίζει στις θέσεις 1 και 2.

Ο Γιάννης Στεφανάκης αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του δήλωσε ότι “είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω αγωνιστικά στην πόλη του Ηρακλείου μετά από 5 χρόνια και στο “Ηράκλειο”. Ευχαριστώ τους παράγοντες του συλλόγου και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να συνεισφέρω και εγώ στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να την ανεβάσουν και πάλι ψηλά την ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: