Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΟΦΗ : δεν συνεχίζουν Φαρμάκης - Τσέλλιος - Σαμουρέλης. Ανανέωση συνεργασίας με Λαγουδάκη !

Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας , δεν θα συνεχίσουν τελικά στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ τη νέα σεζόν οι Γιάννης Φαρμάκης, Κώστας Τσέλλιος και Γιώργος Σαμουρελης. Και οι τρείς αθλητές είχαν συνάντηση με τον έφορο μπάσκετ του ΟΦΗ Μάνο Ξημερη ο οποίος τους έκανε γνωστή τη σχετική απόφαση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει : " ευχαριστούμε και τους τρείς αθλητές για τη συνεργασία με το σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία". Ο έφορος της ομάδας μπάσκε του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι "και οι τρείς αθλητές πρόσφεραν στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και τους ευχαριστούμε για αυτό. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Γιάννη Φαρμάκη ο οποίος στα 3 χρόνια που έμεινε στην ομάδα μας, πανηγυρίσαμε δυο ανόδους. Είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους Τσελλιο και Σαμουρελη".

Συνεχίζει ο Ν.Λαγουδάκης

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Λαγουδάκη (22-1μ86). Ο νεαρός πλει-μέικερ θα συνεχίσει να προσφέρει και την νέα αγωνιστική περίοδο τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ.

Αναζητά προπονητές

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ επιχειρούν να οργανώσουν καλύτερα τις ακαδημίες μπάσκετ. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει ότι «το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των τμημάτων υποδομής καλεί όσους γυμναστές-προπονητές ενδιαφέρονται να εργαστούν, να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλ. 2810/311525.

Δεν υπάρχουν σχόλια: