Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Μικτή Κρήτης Αγοριών ΕΚΑΣΚ : η 12κάδα για την Αθήνα !

***** Στο δελτίο τύπου της ΕΚΑΣΚ διαβάζουμε πριν από λίγο (!!!) ότι συνοδός στην Αθήνα της Μικτής Κρήτης θα είναι ... ο Μάνθος Σταθάκης και όχι ο υπεύθυνος στο Αναπτυξιακό Κρήτης των Αγοριών Μιχάλης Κανάκης ! ... το είδαμε και αυτό ...

Σαν παλιές … καραβάνες που είμαστε σε αυτά τα θέματα, δεν θα πέσουμε στη … παγιδούλα και στο … λακουβάκι που νομίζουν κάποιοι ότι έστησαν με φόντο την Μικτή Κρήτης των Αγοριών.
Άλλωστε είμαστε από τους λίγους φανατικούς θιασώτες του έργου του Βαγγέλη Πλεξουσάκη και της δουλειάς που γίνεται στην Ιεράπετρα και συνεπώς είμαστε ευτυχής που 4 παιδιά από την μεγάλη μπασκετικά αυτή πόλη της Ανατολικής Κρήτης συμπεριλήφθησαν στην αποστολή της Μικτής Κρήτης της ΕΚΑΣΚ, που θα αγωνισθεί το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα με τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΣΚΑ (Αττική) και ΕΣΚΑΚΑ (Ανατολική Κρήτη).

Πάντως εμείς με δικά μας έξοδα και όχι της ΕΚΑΣΚ (να δούμε και πόσοι άλλοι θα κάνουν το ίδιο) θα είμαστε στην Αθήνα κοντά στα παιδιά. Ελπίζω βέβαια να μην μας ζητήσουν κάποιοι να κάνουμε μασάζ, γιατί είναι από τα λίγα που δεν ξέρουμε να κάνουμε σε μια αθλητική αποστολή. Άλλωστε έχει προβλεφθεί να ακολουθήσει την ομάδα αρμόδιος - ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα.

Τα 12 παιδιά που επέλεξε ο Περιφερειακός Προπονητής Γιάννης Κόκκινος για τους αγώνες είναι (την αποστολή θα συνοδεύουν οι Μιχάλης Κανάκης και Νίκος Γκέντερλου) :

AO Ιεράπετρα : 1. Πετράκης Μανόλης (1995), 2. Κατραντζής Γιάννης (1996), 3. Μούτσα Ορλάντο (1996), 4. Χατζηιωαννίδης Γιώργος (1996)
Εργοτέλης : 1. Σκάνδαλος Χρήστος (1995), 2. Ζαϊμης Πάρης (1995), 3. Κρουσταλάκης Μιχάλης (1995)
ΟΑΑ Ηράκλειο : 1. Φραγκιαδάκης Μιχάλης (1995), 2. Παπαδούλης Μανόλης (1996)
Δειλινό ΑΟ : 1. Γιάνναρης Νίκος (1995)
ΑΓΟΡ : 1. Δουλγεράκης Μάρκος (1995)
Κύδων ΑΟ : 1. Χολέβας Ανδρέας (1995)

Δεν υπάρχουν σχόλια: