Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

All Star Game : ψηλά για μια ακόμα φορά οι Κρητικοί Διαιτητές !Μαχαιριανάκης Μιχάλης : στο μεγάλο παιχνίδι του All Star Game

Κατραχούρας Γιώργος και (οι "... Διόσκουροι") Γιώργος Επιτροπάκης - Γιώργος Μπορμπαντωνάκης στους Νέους

Τάσος Μούστος και Ανδρέας Μαγκανάς Κομισάριοι στους δύο αγώνες


Το τελευταίο διάστημα κάποιοι καταφέρονται (και σε ορισμένες περιπτώσεις ... με αρκετό μένος) κατά του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ), όμως ο Σύνδεσμος και τα Μέλη του χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού εκτός Κρήτης (άλλωστε "ο τόπο σου πάντα σε πληγώνει"). Εμείς ακούσαμε πάλι τις τελευταίες ημέρες τα χίλια μύρια (σε ορισμένες περιπτώσεις κιόλας παραλίγο να κουφαθούμε), όμως στον ΕΣΑΚΕ και στο All Star Game, όπως και στην ΚΕΔ της ΕΟΚ φαίνεται ότι οι αξίες αναγνωρίζονται. Μαχαιριανάκης - Κατραχούρας και οι ... "Διόσκουροι" Επιτροπάκης - Μπορμπαντωνάκης, θα είναι στην μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ στα Δύο Αοράκια, από την οποία βέβαια δεν θα λείπουν και οι Τάσος Μούστος - Ανδρέας Μαγκανάς. Αναλυτικά :

Η Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στη φετινή γιορτή του μπάσκετ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14/03 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Δύο Αοράκια, στη Ν. Αλικαρνασσό. Τον αγώνα των U22 με τους U20, το Σάββατο, θα σφυρίξουν οι Κατραχούρας, Επιτροπάκης και Μπορμπαντωνάκης, ενώ την αναμέτρηση των Greek Stars με τους Rest of the World, την Κυριακή, θα διευθύνουν οι Παπαδημητρίου, Μουζάκης και Μαχαιριανάκης. Κομισάριοι σε αμφότερα τα παιχνίδια είναι οι Μούστος - Μαγγανάς.

Αναλυτικά:

U22 - U20 (13/03/2010)
Διαιτητές: Κατραχούρας Γεώργιος - Επιτροπάκης Γεώργιος - Μπορμπαντωνάκης Γεώργιος
Τεχν. παρατηρητές: Μούστος Αναστάσιος - Μαγγανάς Ανδρέας

Greek Stars - Rest of the World (14/03/2010)
Διαιτητές: Παπαδημητρίου Νικόλαος - Μουζακής Κωνσταντίνος - Μαχαιριανάκης Μιχαήλ
Τεχν. παρατηρητές: Μούστος Αναστάσιος - Μαγγανάς Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: