Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Νίκος Λινάρδος και Δημήτρης Πρίφτης στο σεμινάριο προπονητών του ΣΕΠΚ ! Αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων του All Star Game !

***** Με ... "τον πόνο μας στην Κρήτη" παίζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών αφού το ένα τμήμα του Τοπικού Σεμιναρίου που διοργανώνει το Σάββατο 13-3-2010 θα έχει ως θέμα "προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική" !


Ο Νίκος Λινάρδος και ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι οι δύο ομιλητές του Τοπικού Σεμιναρίου που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο περιθώριο του All Star Game, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/03 και θα ξεκινήσει στις 09:30. Οι δύο προπονητές, το ίδιο απόγευμα, θα καθίσουν στον πάγκο για το παιχνίδι των U22 (Πρίφτης) με τους U20 (Λινάρδος), που αποτελεί το "πρώτο πιάτο" του φετινού All Star Game.

Ο Νίκος Λινάρδος, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών βοηθός προπονητή στο Μαρούσι (αλλά και πρώτος προπονητής στην ίδια ομάδα και στη Νήαρ Ηστ), έχει δουλέψει και στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος. Θα μιλήσει για "προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική". Ο Δημήτρης Πρίφτης τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του τεχνικού-τιμ της Εθνικής Ελλάδος. Διαθέτει μεγάλη προϋπηρεσία ως ασίσταντ κόουτς στην Α1 (ΑΕΚ, Δάφνη), ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του δούλεψε σε ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο νυν ασίσταντ κόουτς του Άρη θα αναλύσει "επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες".

Το Σεμινάριο του ΣΕΠΚ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου και το πρόγραμμά του έχει, αναλυτικά, ως εξής:

09:30-10:45 : Επιθετικές και αμυντικές συνεργασίες (Δημήτρης Πρίφτης)
11:00-12:15: Προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική (Νίκος Λινάρδος)


All Star Game : χωρίς Σπανούλη - Μπορούση , συμμετοχή Παπαμακάριου - Βουγιούκα στην Greek Stars ... Και ο Βασσιλόπουλος στα τρίποντα

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη, η ασθένεια που έχει καταβάλλει τον Γιάννη Μπουρούση και μια σοβαρή οικογενειακή υπόθεση, που αναγκάζει τον Άντριου Μπετς να βρίσκεται εκτός Ελλάδας το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου, έφεραν τρία νέα πρόσωπα στις συνθέσεις των Greek Stars και των Rest of the World. Συγκεκριμένα, τη θέση τους στο All Star Game της Κρήτης παίρνουν, βάσει της ψηφοφορίας των φιλάθλων, ο Μανώλης Παπαμακάριος στους Έλληνες γκαρντ και ο Ίαν Βουγιούκας στους Έλληνες σέντερ, αμφότεροι του Πανελληνίου, ενώ με τους Ξένους σέντερ θα αγωνιστεί ο Τόριν Φράνσις της ΑΕΚ.
Υπάρχει, επίσης, μία προσθήκη στους Διαγωνισμό Τριπόντων. Συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί και ο Φώτης Βασιλόπουλος της Δάφνης (Α2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: