Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Μικτή Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ : οι δυό συνεδριάσεις και οι πάνω από 3 ώρες συζήτηση !


Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα και σχόλια για την απόδοση της Μικτής Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια με ΕΣΚΑ (83-63) και ΕΣΚΑΝΑ (70-39). Εμείς δεν θα σχολιάσουμε την απόδοση της ομάδας περιμένοντας το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ που συνεδριάζει την Δευτέρα 8-3-10 (6:30μμ – 9μμ) και έχει τεθεί θέμα για την αποστολή της ομάδας (ο Γιάννης Κόκκινος δήλωσε στο Kretaworldbasket ότι "είμαστε μια ταχύτητα πίσω").
Δεν μπορούμε όμως (γιατί πάλι … θα σκάσουμε) να μην αναφέρουμε ότι για δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις, πάνω από 3 ώρες, συζητούσαμε την πρόταση του αγαπητού φίλου Μιχάλη Κανάκη, υπεύθυνου του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στην Κρήτη για τα Αγόρια, για να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο μασέρ, διότι σύμφωνα με την εισήγηση του τον ήθελε μαζί του σαν άκρως απαραίτητο. Η μια συνεδρίαση διεκόπη την ώρα της ψηφοφορίας (!!!) και στην άλλη οι ψήφοι ήταν 3/3 και τελικά υπήρξε πρόταση του προέδρου της ΕΚΑΣΚ τα έξοδα του μασέρ να καλυφθούν από ίδιο τον πρόεδρο. Τόση απαραίτητη ήταν η συμμετοχή του μασέρ στην αποστολή και τόση ανάγκη τον είχε η ομάδα και ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Κανάκης που ήταν και ο συνοδός της αποστολής. Τελικά ούτε ο Μιχάλης Κανάκης πήγε στην Αθήνα, … ούτε ο Μασέρ !!!
Και βέβαια με όλη αυτήν την συζήτηση σε δύο συνεδριάσεις του ΔΣ, που κράτησε όπως αναφέραμε συνολικά πάνω από 3 ώρες, δεν συζητήθηκαν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το Μπάσκετ της Κρήτης (οικονομικό - κλιμάκια Εθνικών ομάδων κλπ) , αφού εκτός όλων των άλλων έχουμε βάλει τώρα και κόρνα λήξης της συνεδράσης στις 2 ½ ώρες (από 6:30μμ έως τις 9μμ !!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: