Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Καρφώματα με Τάπες και Φως στο άκρο του Τούνελ !


Τόνυ … για πες αλεύρι … ο φωτογράφος σε γυρεύει !!!

Είναι φανερό ότι στο "μπλοκ των Διαχρονικών" άρχισαν να τους ενοχλούν τώρα και … οι φωτογραφίες και βέβαια ο … φωτογράφος. Τόσο καιρό στο σκοτάδι και στο ημίφως όλα ήταν ρόδινα. Τώρα με τον φακό και το βίντεο καταγράφονται, εκτός όλων των άλλων, οι απόντες, οι παρόντες και οι εξαφανισμένοι και αυτό δεν είναι αρεστό στους αναρμόδιους – αρμόδιους – εξαφανισμένους. Απλώς ρε παιδιά κάντε ότι κάντε, ούτως ή άλλως δεν σας δίνει πλέον κανένας σημασία, αλλά έχετε και λίγο τακτ. Τι σας φταίνε οι αθλητές και οι αθλήτριες. Αν είσαστε στα γήπεδα (κατανοώ βέβαια ότι έχετε πολύ σοβαρότερες ασχολίες από το να βλέπετε υποδεέστερες κατηγορίες μπάσκετ) θα βλέπατε την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν πολλές φορές, υπερβάλλοντας τους ευατός τους, για να κερδίσουν ένα πολύ ανώτερο αντίπαλο. Γιατί θέλετε να μειώνεται τους αθλητές ; Χωρίς αυτούς θα είχατε κάποιοι δουλειά και κάποιοι καρέκλες να κάθονται ; Βέβαια τα όρια τα έχετε ξεπεράσει εδώ και καιρό (μετά το περίφημο "τόση ώρα λέτε και ασχολείστε με μαλ..ίες" που κάποιοι το αποδέχτηκαν και το λούστηκαν ευχαρίστως) αλλά "έχουν γνώσει οι φύλακες" !

Και μια και μιλάμε για αθλητές, Ιεράπετρα και Δειλινά έβγαλαν τις παρακάτω ανακοινώσεις για τα παιδιά που επιλέχθηκαν στην Μικτή Κρήτης αγοριών της ΕΚΑΣΚ, δείγμα του ότι υπάρχει φως στο άκρο του τούνελ :


Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ συγχαίρει τους αθλητές του ΜΟΥΤΣΑ ΟΡΛΑΝΤΟ, ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για την επιλογή τους στην δωδεκάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Για την επιτυχία των παιδιών, ο σύλλογος συγχαίρει επίσης , την προπονήτριά τους κα ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ, η οποία ανακάλυψε και ανέλαβε τα παιδιά αυτά από τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα πριν τρία χρόνια και στην οποία οφείλεται η μεγάλη μπασκετική τους πρόοδο".

Α.Ο ΔΕΙΛΙΝΟ συγχαίρει τον αθλητή του ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ για την επιλογή του στην δωδεκάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Συγχαίρει επίσης τους προπονητές του Κουφό Γιάννη, Αναστασιάδη Γιώργο, Χαλαμπαλάκη Γιώργο και Θεοδωρίδη Χρόνη καθώς και την οικογένειά του που συνέβαλαν στην αθλητική και προσωπική του παιδεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: