Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

All Star Game : Έλλη Κοκκίνου και Guy Dupuy στο πάρτι. Με Λεωφορεία η μεταφορά στο All Star Game !



Το All Star Game και το Ηράκλειο Κρήτης υποδέχονται την Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα προσθέσει τη δική της τραγουδιστική νότα στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου 2010 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Δύο Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, όμως, δεν θα είναι μόνη της… Στο All Star Game θα πάρει μέρος και ο 21χρονος "ιπτάμενος αθλητής", Guy Dupuy, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε σημαντικά basketball shows σε όλο τον κόσμο, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τα καρφώματά του.

Παρουσιαστές του φετινού All Star Game θα είναι οι Κωνσταντίνος Σερέτης και Δημήτρης Σβαρνιάς, της ομάδας Enthousiasm Generators, οι οποίοι μετέτρεψαν το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ, το 2004 στην Αθήνα, σε ένα τεράστιο πάρτι. Ακριβώς αυτό σκοπεύουν να κάνουν και στην Κρήτη.




Ο Δημήτρης Καραδολάμης είναι η τελευταία προσθήκη στο All Star Game, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην περιοχή Δύο Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό. Ο παίκτης του Αρκαδικού θα πάρει μέρος στον Διαγωνισμό Τριπόντων, ο οποίος θα διεξαχθεί τελικά με 10 παίκτες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι (συμμετείχε ως νικητής του Διαγωνισμού Τριπόντων των Ελπίδων και κέρδισε!).




Η τελική λίστα των συμμετεχόντων στα τρίποντα

Μάκης Νικολαΐδης (ΑΕΚ)
Τζέρεμι Ρίτσαρντσον (Άρης)
Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός)
Ντρου Νίκολας (Παναθηναϊκός)
Μάικλ Μπράμος (Περιστέρι)
Κώστας Χαραλαμπίδης (Πανελλήνιος)
Νίκος Κακλαμάνος (Παγκράτι)
Νικητής Τριπόντων All Star Game U22-U20
Φώτης Βασιλόπουλος
(Δάφνη)
Δημήτρης Καραδολάμης (Αρκαδικός)

Με Λεωφορεία η μεταφορά στο All Star Game !

Σe των εκπροσώπων των δήμων Ηρακλείου και Ν. Αλικαρνασσού με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, επειδή το πάρκινγκ του γηπέδου δεν είναι δυνατό να φιλοξενήσει όλα τα αυτοκίνητα του κόσμου που θα θελήσει να παραβρεθεί στο All Star Game, αποφασίστηκε να είναι κλειστό για τον ευρύ κοινό, η μεταφορά του οποίου θα γίνει με λεωφορεία. Έτσι, τόσο το Σάββατο 13/03 όσο και την Κυριακή 14/03 θα φεύγουν λεωφορεία προς το κλειστό στα Δύο Αοράκια από την προβλήτα πέντε του λιμανιού, τα οποία θα εξυπηρετούν όσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο είτε για να επισκεφτούν το Village Basket, είτε για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του All Star Game. Τα δρομολόγια αυτά θα ξεκινούν από το πρωί και θα είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: