Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Πάνω από 150 παιδιά στο 2ο Αρκαλοχώρι Basketball Camp.

Ξεκινάει την Κυριακή 22 Ιουνίου και τελειώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου.
Στο Αρκαλοχώρι και οι τελευταίες φάσεις των Πρωταθλημάτων των Παμπαίδων και Παγκορασίδων.


Από την συνέντευξη τύπου για το 2ο ABC. Ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ Γιώργος Χαλαμπαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Αρκαλοχωρίου Γιάννης Βασιλάκης και ο Μιχάλης Λαμπράκης του Ο.Φ.Α και της Ε.ΚΑ.Σ.Κ

Η Τενική Διεύθυνση του 2ου ABC. Μιχάλης Καλαιτζάκης, Ηρακλής Φουκαράκης και Μανόλης Μαραγκάκης.

Οι δημοσιογράφοι Νίκη Μηλλιαράκη (Νέα Κρήτη) και Αντώνης Παπουτσάκης (Πατρίς), ο Περιφερειακός προπονητής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης και το μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ Αλέκος Νεονάκης.

Οι άνθρωποι του Ο.Φ “Αναγέννηση” σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο “Αστόρια” του Ηρακλείου ενόψει της έναρξης του 2ου ABC (Κυριακή 22 Ιουνίου) τόνισαν ότι περιμένουν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι συμμετοχή μικρών παιδιών που μάλλον θα ξεπεράσει και τα 150 άτομα. Ενδεικτικά μάλιστα ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής από το Ρέθυμνο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 21 άτομα και από την Ιεράπετρα 20.

Στο Camp θα διδάξουν κορυφαίοι προπονητές και παίκτες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη, ενώ με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Κ κάθε χρόνο οι τελευταίες φάσεις των Πρωταθλημάτων των Παμπαίδων και των Παγκορασίδων θα διεξάγονται στην αρχή ή στην λήξη του Camp στο Αρκαλοχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: