Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

ΟΦΗ και “Ηράκλειο” … αδελφοποιούνται στις “μικρές” ομάδες.

Φιλικό των Παμπαίδων Β του ΟΦΗ και του "Ηράκλειο" στο ΒΑΚ.
Οι Παμπαίδες Β του ΟΦΗ.


Οι Παμπαίδες Β του "Ηράκλειο".




Οι Παμπαίδες Β του ΟΦΗ και του "Ηράκλειο".


(30 Μαίου 2008)

Οι πολύς καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους γονείς και παιδιά έχουν οδηγήσει από ότι φαίνεται στην … “αδελφοποίηση” τις ομάδες του ΟΦΗ και του “Ηράκλειο” στις “μικρές” ομάδες.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν σήμερα το απόγευμα έγινε ένας ακόμα φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο ΒΑΚ αυτή την φορά με τους Παμπάιδες Β’.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και ενδιαφέρον κι έδωσε την δυνατότητα στους δύο προπονητές, στον Σηφομιχελάκη Μανόλη (“Ηράκλειο”) και στον Καρατζά Χρήστο (ΟΦΗ), να χρησιμοποιήσουν και παιδιά που δεν είχαν αγωνισθεί φέτος στο Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Το παιχνίδι - γιορτή παρακολούθησαν και πολύ γονείς και όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, παράγοντες και γονείς, έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι μόνο φανατισμός και αντιδικίες δεν υπάρχουν σε αυτές τις ηλικίες. Τώρα αν κάποιοι βλέπουν τι συμβαίνει στα ανδρικά πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα είδαμε τι έγινε χθες στο παιχνίδι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και νομίζουν ότι τα ίδια συμβαίνουν και στα παιδικά παιχνίδια τότε μάλλον δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια των μικρών παιδιών που είναι μια πραγματική γιορτή και κοσμούν τον χώρο του Μπάσκετ.

Τέλος οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την επόμενη Παρασκευή (7μμ) στο ανοιχτό γήπεδο του “Ηράκλειο” στα πλαίσια ενός ακόμα φιλικού παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: