Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Ελπίδες για αναγέννηση του Μπάσκετ στην Κρήτη από τους Παμπαίδες.

Φιλικοί αγώνες των Παμπαίδων Α και Β του "Ηράκλειο" και του Εργοτέλη.
Οι Παμπαίδες Α και Β του "Ηράκλειο".

Οι Παμπαίδες Α του "Ηράκλειο" και του Εργοτέλη.


Οι Παμπαίδες Β του "Ηράκλειο" και του Εργοτέλη.



Σπυριδάκης, Χαρωνίτης και Βαζαρκιάν ... απολαμβάνουν τον αγώνα.


Φάση από τον αγώνα των Παμπαίδων Β.



Χαρωνιτάκης, Σπυριδάκης και Χαρωνίτης ... απολαμβάνουν τον αγώνα.


(13 Ιουνίου 2008)

Ποιοτικό και γεμάτος πάθος Μπάσκετ απόλαυσαν όσοι είχαν την τύχη (και ήταν για μια ακόμα φορά αρκετοί ) να παραβρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα στο ανοιχτό γήπεδο του “Τένις”. Οι Παμπάιδες Α και Β του “Ηράκλειο” (Σηφομιχελάκης Μανόλης) και του Εργοτέλη (Χριστοδούλου Αλέξης) απέδειξαν σε όλους ότι το μέλλον τους ανήκει αρκεί να βοηθηθούν από παράγοντες και προπονητές και να τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες .

Εδικά για το παιχνίδι των Παμπαίδων Α όλοι ομολόγησαν ότι το αγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν πολύ υψηλό. Και αποδείχθηκε αυτό που έχουμε τονίσει πολλές φορές στο Blog για την ομάδα του Εργοτέλη. Τα παιδιά του Αλέξη Χριστοδούλου άξιζαν μια θέση στο Final Four αυτής της κατηγορίας. Όσο αφορά την ομάδα του Μανόλη Σηφομιχελάκη καταλάβαμε όλοι για μια ακόμα φορά πως οι πρόσφατες νίκες απέναντι σε ΑΓΟΡ και ΚΥΔΩΝ μόνο τυχαίες δεν ήταν.


Παρακολουθώντας τα τελευταία φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ, Εργοτέλη και “Ηράκλειο”, είμαστε σίγουροι ότι αν διεξαχθούν τα Final Four στους Παμπαίδες Α και Β όπως αρχικά είχε προβλεφθεί στις προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ (χιαστί αγώνες) τότε θα δούμε και στις δύο κατηγορίες πολύ δυνατά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι στους Παμπαίδες Β θα έχουμε στο Final Four τα παιχνίδια “Ηράκλειο” – Εργοτέλης και ΑΓΟΡ – “Ιεράπετρα” και στους Παμπαίδες Α ΟΦΗ – ΑΓΟΡ και “Ηράκλειο” – Φιλαθλητικός.

Ευχόμαστε λοιπόν την προσεχή Τετάρτη που θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Κ ο τρόπος διεξαγωγής των δύο Final Four να ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί και τις επόμενες ημέρες να απολαύσουμε συναρπαστικές μάχες που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθούν μέσα σε πνεύμα φιλίας και συναθλητικότητας των παιδιών και γιορτής για το μπάσκετ της Κρήτης. Διότι αυτό που αποδεικνύουν καθημερινά τα φιλικά παιχνίδια των παιδιών είναι ότι μέσα στο γήπεδο διεκδικούν με πάθος την νίκη αλλά μετά τον αγώνα είναι αγαπημένοι φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: