Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Σούπερ φιλικά παιχνίδια Παμπαίδων στο Ρέθυμνο.

Μαθήματα από τους ανθρώπους του ΑΓΟΡ για τον τρόπο διοργάνωσης φιλικών παιχνιδιών.
Ο ΑΓΟΡ οργάνωσε γιορτή και εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά.
Από τον διαγωνισμό καλαθιών των μικρών παιδιών του ΑΓΟΡ.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΓΟΡ Ζήσης Πετρουλάκης και ο προπονητής Νίκος Σειραγάκης


Οι παράγοντες του "Ηράκλειο" Θανάσης Καλατζής (Αντιπρόεδρος), Μανώλης Χαρωνιτάκης (έφορος Παίδων) και Μανόλης Σπυριδάκης (έφορος Γυναικών)


Πολύς κόσμος στην χθεσινή εκδήλωση του ΑΓΟΡ.


Οι αρχηγοί των ομάδων "Ηράκλειο" και ΑΓΟΡ (Παμπαίδων Β).


Φάση από τον αγώνα των Παμπαίδων Β.


Οι Παμπαίδες Α του "Ηράκλειο".


Οι Παμπαίδες Α του ΑΓΟΡ.


Οι γονείς των παιδιών του "Ηράκλειο".


Οδηγίες του Σειραγάκη στους Παμπαίδες Β του ΑΓΟΡ.


Οδηγίες του Σηφομιχελάκη στους Παμπαίδες Β του "Ηράκλειο".


Οι έφοροι Χαρωνιτάκης, Γιατράκης και Λυριντζάκης


Βίντεο από τον φιλικό αγώνα Παμπαίδων Β (18-6-08) ΑΓΟΡ - "Ηράκλειο"



Οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται όλες οι ομάδες τους στην κορυφή στην Κρήτη. Στην χθεσινή εκδήλωση – κλείσιμο αγωνιστικής περιόδου διοργάνωσαν μια γιορτή αντάξια του επιπέδου του μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες τους. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας του ερασιτέχνη ΑΓΟΡ φρόντισαν ο (πολύς) κόσμος που παρευρέθηκε στο “Μελίνα Μερκούρη” να ευχαριστηθεί την γιορτή που διοργάνωσαν και τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς να πάρουν όλα τα δώρα τους.

Η φετινή αγωνιστική χρονιά έκλεισε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις ομάδες του ΑΓΟΡ, αφού οι Έφηβοι και οι Παίδες ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές Κρήτης και οι Παμπαίδες Α και Β έχουν προκριθεί στα αντίστοιχα Final Four των Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Στα πλαίσια της χθεσινής γιορτής του ΑΓΟΡ έγιναν και δύο φιλικά παιχνίδια με τους Παμπαίδες Α και Β του “Ηράκλειο”, τα οποία όμως είχαν χαρακτηριστικά επισήμων αγώνων αφού υπήρχαν διαιτητές και κριτές και τηρήθηκαν όλοι οι κανονισμοί της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Και στα δύο παιχνίδια οι Παμπαίδες του ΑΓΟΡ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν και στις τελικές φάσεις που θα γίνουν την άλλη Κυριακή στο Αρκολοχώρι. Τα παιδιά του “Ηράκλειο” έδειξαν κουρασμένα, αλλά σίγουρα μέχρι την άλλη Κυριακή θα να είναι έτοιμα για τους δύσκολους αγώνες που τους περιμένουν στο Αρκαλοχώρι.

Τελειώνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του ΑΓΟΡ Ζήση Πετρουλάκη, τον προπονητή Νίκο Σειραγάκη, τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου και έφορο Γιατράκη Παντελή και όλους τους ανθρώπους του ΑΓΟΡ για την υπέροχη βραδιά που προσέφεραν στα μικρά παιδιά και στο μπάσκετ της Κρήτης. Να σημειώσουμε επίσης ότι την όλη εκδήλωση παρακολουθησαν και οι κορυφαίοι προπονητές στην Κρήτη (με ειδικότητα στα κορίτσια και στις γυναίκες) Μιχάλης Δασκαλάκης και Κώστας Πλευράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: