Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Σαν στο θερινό το … σινεμά.

Φιλικό των Παμπαίδων Β του ΟΦΗ και του "Ηράκλειο" στο "Τένις".


Χαιρετισμός των μικρών παιδιών μετά το τέλος του αγώνα.



Οδηγίες του Σηφομιχελάκη πριν την "μάχη".



Οδηγίες του Καρατζά πριν την "μάχη".





Σπυριδάκης και Σεμπαθιανός ... απολαμβάνουν τον αγώνα.



(7 Ιουνίου 2008)

Σε ιδανικές συνθήκες που θύμιζαν παρακολούθηση … ταινίας σε … θερινό σινεμά έγινε χθες το απόγευμα φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Παμπαίδων Β’ του ΟΦΗ και του “Ηράκλειο” στο ανοιχτό γήπεδο του “Τένις”.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πάρα πολύ γονείς αλλά και παράγοντες στο χώρο του μπάσκετ, όπως ο περιφερειακός προπονητής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης και το νέο μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ Αλέκος Νεονάκης, ενώ παραβρέθηκαν και πολύ μικροί αθλητές άλλων κατηγοριών.

Στο αγωνιστικό τομέα έγινε και πάλι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και αγωνιστικότητα και με υψηλό ποιοτικό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες του Μανόλη Σηφομιχελάκη (“Ηράκλειο”) και του Χρήστου Καρατζά (ΟΦΗ) απέδωσαν πολύ καλά, ενώ το “κλου της βραδιάς” ήταν τα 4 τρίποντα (!!!) του Δημήτρη Φραγκιαδάκη του ΟΦΗ.

Το “Ηράκλειο” συνεχίζοντας την προετοιμασία του ενόψει της διεξαγωγής των Final Four (συμμετέχει στους Παμπαίδες Α’ και Β’) βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους συλλόγους για να κλείσει και άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: