Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Πρωταθλητής Κρήτης το “Ηράκλειο” στην … διοργάνωση φιλικών παιχνιδιών στις κατηγορίες των Παμπαίδων.

Νέο διπλό φιλικό παιχνίδι με ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο την Τετάρτη (!!!).
Εκδήλωση για το κλείσιμο της χρονιάς από τον ΑΓΟΡ με διαγωνισμούς στο ενδιάμεσο των δύο παιχνιδιών.


Φάση από τον αγώνα ΑΓΟΡ-"Ηράκλειο" για τους Παμπαίδες Α (Final Six).

(15 Ιουνίου 2008)

Μετά τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη οι παράγοντες του “Ηρακλείου” έκλεισαν και νέο διπλό φιλικό αγώνα αυτή την φορά με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο (!!!). Την Τετάρτη 18-6-08 λοιπόν στο κλειστό γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" στις 5μμ θα γίνει ο πρώτος αγώνας με τους Παμπαίδες Β και στις 7μμ ο δεύτερος με τους Παμπαίδες Α.

Θυμίζουμε ότι το “Ηράκλειο” του Μανώλη Σηφομιχελάκη και ο ΑΓΟΡ του Νίκου Σειραγάκη είναι οι δύο μοναδικές ομάδες στην Κρήτη που οι Παμπαίδες τους Α και Β έχουν προκριθεί στην τελική φάση (Final Four) και των δύο αντίστοιχων Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ. Μάλιστα το “Ηράκλειο” στις προηγούμενες φάσεις έχει τερματίσει 1ο και στις δύο κατηγορίες, ενώ ο ΑΓΟΡ έχει τερματίσει 1ος στους Παμπαίδες Β (1ος όμιλος) και 2ος στο Final Six των Παμπαίδων Α.

Ο ΑΓΟΡ στα πλαίσια της διεξαγωγής των δύο αυτών φιλικών παιχνιδιών διοργανώνει και εκδήλωση για το κλείσιμο της φετινής χρονιάς, που ήταν και αυτή πολύ πετυχημένη. Ο Νίκος Σειραγάκης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη για τις μικρές ηλικίες, αφού εκτός των Παμπαίδων Α και Β που έχουν προκριθεί στο Final Four των αντίστοιχων Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ και η ομάδα των Παίδων κατέκτησε φέτος (για μια ακόμα φορά) το Πρωτάθλημα Κρήτης και έλαβε μέρος στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά λοιπόν το φιλικό παιχνίδι με τους Παμπαίδες Β του “Ηράκλειο” και πριν το παιχνίδι με τους Παμπαίδες Α (γύρω στις 6.30μμ) οι παράγοντες του ΑΓΟΡ έχουν οργανώσει μικρή γιορτή με βραβεύσεις, διαγωνισμούς (τρίποντα κλπ) και μπουφέ για να γιορτάσουν το κλείσιμο άλλης μιας πετυχημένης χρονιάς για τις ακαδημίες και τις υποδομές τους.
Τέλος να σημειώσουμε ότι τα δύο φιλικά παιχνίδια θα γίνουν με κάθε ... επισημότητα αφού θα υπάχουν διαιτητές και σημειωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: