Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Το “Αρκάδι” κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (!!!).

Πολύ μεγάλη επιτυχία για το Κρητικό Μπάσκετ.
Το “Αρκάδι” κέρδισε στην τελευταία αγωνιστική την "Άμιλλα Τρίπολης" με 58 – 28 και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα. Η επιτυχία αυτή είναι από τις μεγαλύτερες για την Κρήτη σε επίπεδο συλλόγων και σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, του παράγοντες και στον πολυνίκη προπονητή του “ΑρκάδιΚώστα Πλευράκη.
Να θυμίσουμε ότι σε επίπεδο συλλόγων ο ΟΑ Χανίων έχει κατακτήσει 2 φορές την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, το “Ηράκλειο1 φορά την 2η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και στο ίδιο πρωτάθλημα ο Ηρόδοτος 1 φορά την 3η θέση.
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής.
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΚΑΔΙ 28-58
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 60-67
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-SIEMENS 69-44
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 412-229 10
2. ΑΡΚΑΔΙ 252-212 8
3. SIEMENS 245-202 8
4. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 293-300 8
5. AΜΙΛΛΑ 201-321 6
6. ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ 210-312 5
Πολυτιμότερη παίκτρια η Αλεξανδρή.
Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα έγιναν οι απονομές. Στην έκτη ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας το αναμνηστικό έδωσε ο Μιχάλης Δούκας μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, στην Πέμπτη ομάδα της Άμιλλας Τρίπολης ο Γιάννης Αλεξόπουλος μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑ και στην τέταρτη ομάδα των Εσπερίδων πάλι ο Μιχάλης Δούκας. Στην τρίτη ομάδα της SIEMENS τα μετάλλια έδωσε ο Κώστας Παπαχαραλάμπους μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ. Στην δευτεραθλήτρια ομάδα του Αρκαδίου τα έπαθλα παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος. Το κύπελλο του πρωταθλητή και τα χρυσά μετάλλια έδωσε στα Άνω Λιόσια ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ανδρέας Μιαούλης.
Πολυτιμότερη παίκτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Διονυσία Αλεξανδρή των Άνω Λιοσίων. Την απονομή έκανε ο Μιχάλης Δούκας.Στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Κατερίνα Κονταλή των Άνω Λιοσίων, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη του Αρκαδίου, Έφη Γκριτζά της Άμιλλας Τρίπολης, Αντιγόνη Χαιριστανίδου του ΑΟΚ Βέροιας και Χριστίνα Τσουκαλά των Άνω Λιοσίων. Τα έπαθλα παρέδωσε ο Γιάννης Αλεξόπουλος. Τέλος πρώτη σκόρερ των αγώνων αναδείχθηκε η Αντιγόνη Χαιριστανίδου του ΑΟΚ Βέροιας. Το κύπελλο απονεμήθηκε από τον Σάββα Λόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: