Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Εθνική Ανδρών: Το «ευχαριστώ» του Κώστα Κουφού

Οριστικό τέλος με πολλά «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους της ΕΟΚ έβαλε στο θέμα της παρουσίας του φέτος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών ο Κώστας Κουφός και η μητέρα του Κατερίνα. Και οι δύο ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για το ενδιαφέρον τους, όπως και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Κώστας Κουφός, επιλογή της Γιούτα Τζαζ στο νούμερο 23 του ντραφτ, θα παραμείνει στις ΗΠΑ, αν και είχε διατυπώσει πολλές φορές την επιθυμία να αγωνιστεί από φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική ενόψει της πρόκλησης των Ολυμπιακών Αγώνων. «Δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να αγωνισθώ στην Εθνική Ελλάδας, καθώς θα πρέπει να βρίσκομαι στη Γιούτα λόγω των υποχρεώσεων μου με τους Τζαζ που με επέλεξαν στο ντραφτ του ΝΒΑ. Πάντοτε, όμως, έχω ως μεγάλο όνειρο και στόχο να αγωνισθώ στην Εθνική Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από την ομοσπονδία και όλους τους Έλληνες για τη στήριξη τους».
Το δικό της «ευχαριστώ» είχε να καταθέσει η μητέρα του 19χρονου σέντερ, Κατερίνα: «Το όνειρο του Κώστα ήταν και παραμένει να αγωνισθεί στην Εθνική Ανδρών. Δυστυχώς φέτος λόγω της επιλογής του στο ντραφτ του ΝΒΑ, δεν θα μπορέσει να είναι στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, αλλά ελπίζουμε ότι από το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορέσει να παίξει για την Εθνική. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κύριο Βασιλακόπουλο, τον κύριο Γιαννάκη και τον κύριο Κόνιαρη, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον Κώστα, αλλά και για τη σημαντική βοήθεια τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη συμπαράσταση στον Κώστα την εβδομάδα του ντραφτ, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν». ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: