Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Παναγιώτης Γιαννάκης: Υπάρχει μεγάλη διάθεση


Η Εθνική Ομάδα επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Καρπενήσι, όπου ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Γιαννάκης, δήλωσε κατά την άφιξη της ομάδας: «Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε υγεία, ότι δεν είχαμε κανένα τραυματισμό να μας απασχολήσει. Από εκεί και πέρα ο χρόνος είναι λίγος που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά προσπαθούμε. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά και αυτό είναι επίσης θετικό. Όλα δείχνουν μεγάλη όρεξη για δουλειά στις προπονήσεις. Τώρα έχουμε τα φιλικά στη Γερμανία, θέλουμε να δούμε πώς έχουμε προσαρμοστεί μετά τη δουλειά που έχουμε κάνει και πόσο μπορούμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε να παίξουμε». Σε ότι αφορά τις απουσίες σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ο Γιαννάκης δήλωσε: «Δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική ότι έγιναν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Είναι λάθος να μπούμε σε αυτή τη λογική. Έχουμε κάποια παιδιά τα οποία είναι εδώ φέτος και με αυτά θα πορευτούμε».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Κάναμε πολύ σκληρή δουλειά αυτές τις μέρες. Όλα τα παιδιά προσέφεραν όσα μπορούσαν περισσότερα. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς, που είναι σημαντικό σε μία προετοιμασία. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες μέχρι το Προολυμπιακό και θα κοιτάξουμε σ’ αυτό το διάστημα μέσα από τα φιλικά να «δέσουμε» ως ομάδα, γιατί υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στόχος μας είναι μόνο το Προολυμπιακό Τουρνουά. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα το Πεκίνο».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης πρόσθεσε: «Είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε, αλλά προσπαθήσαμε να τον αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορούσαμε. Υπήρχε μεγάλη διάθεση και προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Η Εθνική θέλει από τον καθένα ότι περισσότερο μπορεί να προσφέρει. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος να προσπαθήσω πολύ και να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: