Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή του Μπάσκετ στο Αρκαλοχώρι

Ο ΑΓΟΡ και το "Ηράκλειο" οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των αγώνων.












Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Αρκαλοχώρι η γιορτή του Μπάσκετ. Πολύς κόσμος παρακολούθησε τις τελευταίες φάσεις των Πρωταθλημάτων των Παμπαίδων Α και Β και όλοι στο τέλος των αγώνων σημείωσαν ότι το μέλλον ανήκει στους μικρούς αθλητές της Κρήτης. Στους σημερινού; αγώνες σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα :
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΓΟΡ (Α) 20 - 20

ΟΦΗ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Α) 28 - 25

ΑΓΟΡΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Β) *****

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Β) 20 - 7

ΑΓΟΡ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Α) 39 - 13

ΗΡΑΚΛΕΙΟΟΦΗ (Α) 23 - 21

Ο αγώνας ΑΓΟΡΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Β) δεν έγινε λόγω αποχώρησης του Εργοτέλη μετά τον τραυματισμό μικρού αθλητή του διαμαρτυρόμενος με αυτόν τον τρόπο για την απουσία γιατρού από το γήπεδο.

Το επίπεδο των αγώνων που έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν πολύ υψηλό και σε όλους τους αγώνες οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και ένταση, όλους όμως τους χαρακτήριζε το ήθος και η συναδελφική αλληλεγγύη.

Από τους αγώνας που ξεχώρισαν για την αγωνιστικότητα τους ήταν τα δύο παιχνίδια των Παμπαίδων Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΓΟΡ (20 - 20) και ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΦΗ (23 - 21) όπου έγιναν σκληρές μάχες. Στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ το "Ηράκλειο" προηγήθηκε στην αρχή του τελευταίου πενταλέπτου με 18 - 13, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει την νίκη και ο αγώνας έληξε με ισοπαλία (!!!) 20 - 20, σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες των δύο ομάδων ήταν γρανιτένιες. Στον τελευταίο παιχνίδι των αγώνων μεταξύ ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΟΦΗ έγινε πραγματική τιτανομαχία, με τον ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά να μηδενίζει την διαφορά των 6 πόντων (18 - 12) που είχε πάρει το "Ηράκλειο", αλλά μη μπορώντας στο τέλος να πάρει την νίκη.















Γενικά οι ομάδες που ξεχώρισαν σε αυτούς τους αγώνες ήταν ο ΑΓΟΡ που πέτυχε τρείς νίκες στους Παμπαίδες Β και δύο νίκες και μια ισοπαλία στους Παμπαίδες Α και το "Ηράκλειο" που πέτυχε επίσης δύο νίκες και μια ισοπαλία στους Παμπαίδες Α και δύο νίκες και μια ήττα στους Παμπαίδες Β. Πολυνίκης προπονητής των αγώνων ο Νίκος Σειραγάκης του ΑΓΟΡ.

Βίντεο από τον αγώνα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΓΟΡ (20 - 20) των Παμπαίδων Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: