Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Φιλικό παιχνίδι των Παμπαίδων Α του ΟΦΗ και του Εργοτέλη στο ΒΑΚ.

Συνεχίζουν τους φιλικούς αγώνες οι ομάδες των Παμπαίδων.
Φάση από το φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ - Εργοτέλη των Παμπαίδων Α στο ΒΑΚ (Η φωτογραφία είναι από το blog http://irakliokidbasket.blogspot.com/)


Από το πολύ αξιόλογο site του Εργοτέλη για το μπάσκετ "http://www.ergobasket.gr/" αναδημοσιεύομε τα παρακάτω :

"Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα μας π/π Α σήμερα με την αντίστοιχη του ΟΦΗ στο Β.Α.Κ στις 11.00. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που έδειξε σε όλους μας γιατί η ομάδα του ΟΦΗ ήταν αήττητη σε όλη την διοργάνωση του πρωταθλήματος, και σε μας τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που στην παρούσα φάση έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι οτι στα μέσα σχεδόν του καλοκαιριού -και με αρκετά να λείπουν- "παίζουν" ακόμη τα παιδιά, και αυτό το οφείλουν κυρίως στους αξιέπαινους προπονητές και των δύο ομάδων Χριστοδούλου (Εργοτέλη) και Ροδουσάκη (ΟΦΗ)."

Από το επίσης πολύ αξιόλογο blog για το μπάσκετ "http://irakliokidbasket.blogspot.com/" του πολύ καλού φίλου "Τρύπιου Καλάθι" αναδημοσιεύουμε τα παρακάτω που αφορούν το ίδιο παιχνίδι :

"Σήμερα το πρωί στο κλειστό γήπεδο του ΟΦΗ στο Β.Α.Κ., έγινε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και ΕΡΓΟΤΕΛΗ στους παμπαίδες Α΄. Τα ιστορικά σωματεία της πόλης μας δεν είχαν συναντηθεί φέτος στην κατηγορία αυτή μια που στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος μετείχαν σε διαφορετικούς ομίλους και στην δεύτερη φάση ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν προκρίθηκε (για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε!!!), παρ’ όλο που είχε ισοβαθμήσει με ΚΥΔΩΝΑ και ΑΚΡΩΤΗΡΙ στην 1η φάση.
Παρά το προχωρημένο του καλοκαιριού (αρκετές απουσίες λόγω διακοπών), η συμμετοχή ήταν σημαντική δείγμα του πόσο αγαπούν το μπάσκετ αυτά τα παιδιά!.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ και ικανοποίησαν του λιγοστούς είναι αλήθεια θεατές-γονείς (βλέπετε το πρωί του Σαββάτου είναι εργάσιμη ημέρα για πολλούς αφενός και οι διακοπές αφετέρου!) που παραβρέθηκαν στο Β.Α.Κ.
Τα παιδιά και των δύο ομάδων έδειξαν ότι και του χρόνου θα πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους (σε ποιο πρωτάθλημα θα δούμε !!!), αρκεί να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και προσπάθεια να μαθαίνουν και να εφαρμόζουν αυτά που οι δύο έμπειροι και αξιέπαινοι προπονητές τους Γιάννης Ροδουσάκης (ΟΦΗ) και Αλέξης Χριστοδούλου (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ) τους διδάσκουν.
Τέτοια φιλικά πρέπει να γίνονται συχνά γιατί δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να ξεφεύγουν λίγο από τις προπονήσεις τους και να μετρούν τις δυνάμεις τους και με άλλες ισάξιες ομάδες στα πλαίσια πάντα του υγιή ανταγωνισμού και της φιλίας για την βελτίωση και των παιδιών και του αθλήματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια: