Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Περιστέρι - Ρέθυμνο - Τετάρτη 26-11-08


Στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Περιστέρι και το Ρέθυμνο πέφτουν σήμερα τα βλέμματα της δεύτερης εμβόλιμης (εξ αναβολή) αγωνιστικής της Α2.Το Περιστέρι υποδέχεται στις 5:30μμ το Ρέθυμνο με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στα τελευταία ματς (κόντρα σε Απόλλωνα και Κεραυνό αντίστοιχα). Οι τελευταίοι αν και στο ξεκίνημα έδειξαν μια μικρή αστάθεια στην απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια άρχισαν να ρολάρουν, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έχει μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα του Περιστερίου μετρά μία ήττα από τη Νήαρ Ηστ με 87-77 στην τέταρτη αγωνιστική, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που παραμένουν αήττητοι στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Ο ΑΓΟΡ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με την Δάφνη και τον Ηλυσιακό) με 12 βαθμούς (επίθεση 494 - άμυνα 460), έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ το Περιστέρι έχει 11 βαθμούς (επίθεση 474 - 406 άμυνα).

Ο τεχνικός του Περιστερίου Νίκος Καραγιάννης σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι αναφέρει : "Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Η ομάδα νιώθω ότι είναι έτοιμη. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά περιμένουμε και από τον κόσμο τη βοήθειά του η οποία θα είναι πολύτιμη…"

Βαθμολογία (μετά από 6 αγώνες): Δάφνη 12, Ηλυσιακός 12, Ρέθυμνο 12, Ερμής Λ. 11, Περιστέρι 11, Νήαρ Ηστ 10, Ηρακλής 9, Πανερυθραϊκός 8, Απόλλων Π. 8, Ολυμπιάδα 8, Παγκράτι 8, ICBS 8, ΜΕΝΤ 7, Αίγιο 7, ΚΑΟΔ 7, Ξάνθη 6.

Η αγωνιστική (26/11, 2η, εμβόλιμη) Περιστέρι - Ρέθυμνο, Νήαρ Ηστ - Παγκράτι, Ξάνθη - Ολυμπιάδα, ΜΕΝΤ - Δάφνη, Απόλλων Π. - Ερμής Λ., Αίγιο - Ηλυσιακός, ΚΑΟΔ - Πανερυθραϊκός, ICBS - Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: