Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Α2 : ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Περιστέρι και το Ρέθυμνο.


Στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Περιστέρι και το Ρέθυμνο πέφτουν τα βλέμματα της δεύτερης εμβόλιμης αγωνιστικής που την Τετάρτη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το έτερο ντέρμπι, αυτό της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στο ICBS και τον Ηρακλή. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Δάφνη, ενώ ο Ηλυσιακός δοκιμάζεται στο Αίγιο.



Περιστέρι - Ρέθυμνο - Τετάρτη 26-11-08
Tο Περιστέρι υποδέχεται το Ρέθυμνο με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στα τελευταία ματς (κόντρα σε Απόλλωνα και Κεραυνό αντίστοιχα). Οι τελευταίοι αν και στο ξεκίνημα έδειξαν μια μικρή αστάθεια στην απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια άρχισαν να ρολάρουν, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έχει μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα του Περιστερίου μετρά μία ήττα από τη Νήαρ Ηστ σε αντίθεση με τους Κρητικούς που παραμένουν αήττητοι στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Ο τεχνικός του Περιστερίου Νίκος Καραγιάννης σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι αναφέρει : "Παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Η ομάδα νιώθω ότι είναι έτοιμη. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά περιμένουμε και από τον κόσμο τη βοήθειά του η οποία θα είναι πολύτιμη…"

Διαιτητές: Μητσόπουλος-Σταματόπουλος-Πανταζής.
Ώρα έναρξης: 17:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: